≫ 

Šest stvari koje bi trebalo da znate pred meč Partizana i Bešiktaša u Humskoj!

 ≫ 

Podsetimo, utakmica je na programu od 20.30 minuta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Batingo

    23. avgust 2018 | 15:34

    Grobari,svi navijači Partizana !Dodjite danas u HRAM FUDBALA,STADIONFC PARTIZAN,dajte gromoklasno podršku najboljem treneru u ovom delu Evrope,Zoranu Bati Mirkoviću ! Dajte podršku najboljem timu na kontinentu,koji će osvojiti LIGU EVROPE !Dajte podršku NAJBOLJOJ UPRAVI U ISTORIJI FC PARTIZAN !Dajte podršku svima nama koji VOLIMO I NAVIJAMO ZA NAJBOLJI KLUB U EVROPI !Zoran Bata Mirković je stvorio MAŠINU koja melje sve fudbalske protivnike pred sobom !Poštujemo sve rivale, ali se pod vodjstvom najboljeg trenera u ovom delu Evrope svima zahvaljujemo; evropskom,šampionskom i najraznovrsnijim igrom, koja za plod ima samo pobede i čarobne fudbalske trenutke koji razgaljuju srca i najvećih fudbalskih kritičara. Hvala i navijačima našeg najvećeg rivala FC CRVENA ZVEZDA koji su PREPOZNALI PRAVI KVALITET I VREDNOST EVROPSKE INTELIGENCIJE,RAZNOVRSNOSTI I SPORTSKE NEPRIKOSNOVENOSTI I PRAVIH FUDBALSKIH VREDNOSTI,TE JE FASCINANTNO KOLIKO PRAVIH NAVIJAČA NAŠEG NAJLJUĆEG RIVALA DANAS ŠTO KROZ DRUŠTVENE MREŽE,ŠTO SVOJIM PRISUSTVOM NA STADIONU (što je zaista najpozitivniji presedan) ZDUŠNO DAJE PODRŠKU,NAVIJA ZA SVOG NAJVEĆEG RIVALA,BUDUĆEG OSVAJAČA LIGA EVROPE ZA SEZONU 2018/19 FC PARTIZAN !Kao PRAVI i dugogodišnji navijač Partizana(već ŠEST decenija,i malo preko) moram da čestitam i našem najvećem rivalu FC CRVENA ZVEZDA,na zaista korektnoj fudbalskoj partiji proriv favorizovanog tima iz Austrije !Iskreno,vidim da tu ima i udela od strane Zorana Bate Mirkovića,koji je dao savet mladom treneru Zvezde,G-dinu V.Milojeviću koji se pokazao kao čovek koji nije sujetan i prihvatio savet u ovome trenutku čoveka koji je najbolji trener u ovom delu Evrope,Zorana Bate Mirkovića,u smislu taktike i kako treba odigrati utakmicu u Evropi koja za fudbal u Srbiji,koeficijent ima i te kako veliku važnost !Bravo,G-dine Milojeviću,tu se ipak vidi da imate sluha,talenta da saslušate savete iz najljućeg tabora ako su za dobrobit Vas,vašeg tima,kluba,i fudbala i Srbiji ! Imate veličinu i široke dijapazone !Večeras,cela fudbalska Srbija,evropska i svetska elita,ima za čast da posmatra dirigentsko delo i fudbalsku magiju našeg Bate i kluba FC PARTIZAN,koji svojim igrama,pobedama,uveseljava i sve ljubitelje fudbalske igre,naše divne zemlje Srbije,Evrope i sveta !

  • Батица

    23. avgust 2018 | 14:46

    Шест ствари које би требали навијачи Партизана да знају а и ја заједно са њима су 6:0 за Партизан! ооооо Партизане волимо те срцем свим... ) Идемоооо..

  • Bojan FCRS

    23. avgust 2018 | 12:28

    Sve sto zelim vam su vaze zelje nama od utorka... samo duplo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA