≫ 

Nova "jedinica" Srbije "probušena" dva puta: Dmitrović primio bombu, pa gol kroz noge (VIDEO)

Hetafe je slavio na svom terenu protiv Eibara

  • 21

Fudbaleri Hetafea zabeležili su prvu pobedu u Primeri, pošto su na svom terenu savladali Eibar sa 2:0 golovima Anhela Rodrigeza u 18. i Moline u 90. minutu.

Tim za koji brani srpski reprezentativac Marko Dmitrović, koji je najverovatnije i nova "jedinica" Orlova, posle izostavljanja Vladimira Stojkovića sa najnovijeg spiska reprezntativaca, zabeležio je i drugi poraz iz isto toliko utakmica u novom šampionatu.

Dmitrović je u dva navrata morao da vadi loptu iz mreže. Najpre u 18. minutu, kada je njegov štoper smušeno reagovao pred kaznenim prostorom i omogućio je protivničkim igračima dobru šansu, koju je Molina pretvorio u gol preciznim šutem sa oko 20 metara, a Dmitrović je bio nemoćan.

I drugi put je vadio loptu iz mreže u samom finišu meča, kada mu je lopta prošla kroz noge, iako je malo falilo da sačuva mrežu u toj teškoj situaciji pred svojim golom.

U drugom meču dana Leganes je remizirao sa Sosijedadom na svom terenu (2:2). Iako su gosti vodili sa 2:0 na poluvremenu golovima Zurutuze i Iljaramendija, Nabil El Zar je sa dva gola izjednačio i postavio konačan rezultat.

VIDEO: Dmitrović se i pred Mundijal spremao da bude prvi golman Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    24. avgust 2018 | 22:41

    On prvi golman??? Ko je bre ovde lud!?

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    24. avgust 2018 | 23:27

    Makli onakog golmana iz Reprezentacije da bi dosao ovaj? Stvarno ne znam ko ce gledat Srbiju u ovoj Ligi Nacija?🌍

  • Đ

    25. avgust 2018 | 02:52

    Iskreno meni ovaj Dmitrovic nikada ni najmanje poverenja u svoje golmanske sposobnosti mi nije pruzao a 3ci golman reprezentacije Jovanovic sto mislim da brani za danski arhus je još gori od dmitrovica Pre SP fskokeza je tvrdio da ce privoleti mladog golmana benike sina našeg čuvenog golmana Ratka Svilera-Mileta da brani za Srbiju.Mrtvo slovo na papiru kad je Mile uvideo ko nam je trener reprezentacije ostao je veran belgiji da bani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA