≫ 

Dao je Srnić dosta golova za Zvezdu, ali mu je ovaj protiv Čuke emotivno verovatno najdraži (VIDEO)

Po proslavi gola ste mogli da naslutite o čemu se radi

  • 4
Srnić slavi gol protiv Čukaričkog Foto: crvenazvezdafk

Meč Crvene zvezde i Čukaričkog u subotu veče (2:1) bio je posebno emotivan za ofanzivnog vezistu crveno-belih Slavoljuba Srnića.

Ne zbog činjenice da je svojevremeno nosio dres Brđana koliko zbog toga što je postigao gol. Gol koji mu mnogo znači iz jednog razloga.

>>> Da li će Jokanović i Mitrović doći do prve pobede u Premijer ligi? Danas im u goste stiže Barnli, a kvota na keca je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fulam - Barnli.

- Ovo je gol za mog sina, prvi pogodak koji sam postigao od kad sam postao otac. Moram da pohvalim Terzića i da mu se zahvalim za fantastičnu asistenciju. Odlično je odigrao čitavu utakmicu. Srećan sam što sam dao gol jer sam imao na prošloj utakmici nekoliko propuštenih prilika, kao i jedan dobar šut na ovoj - rekao je Srnić.

Svoje viđenje meča izneo je i pomenuti asistent Aleksa Terzić.

Aleksa Terzić u prodoru Foto: crvenazvezdafk

- Presrećan sam što sam zabeležio prvu asistenciju. Čim sam šutnuo loptu video sam da će ući u gol, samo sam čekao da počnem da se radujem. Zaista lep i važan trenutak za mene. Nastaviću da se trudim i da u svakom trenutku dajem sve od sebe na terenu - rekao je Terzić i dodao:

- Teška utakmica je iza nas, ali to je fudbal. Borili smo se, dali smo sve od sebe i na kraju pobedili. Trijumf je najvažniji, znamo da moramo da osvojimo titulu. Odlično igramo u kakvom god sastavu da izađemo na teren, svi momci su sjajni i odlično se slažemo. Na treningu šef dosta rotira ekipu i to daje rezultate. Bitno je da nastavimo u istom ritmu, da nižem pobede i da sledeće nedelje obezbedimo ulazak u Ligu šampiona.

Gol Srnića možete pogledati od 4.40 na videu ispod:

VIDEO: Delije okupirale blagajnu u Salzburgu, čekanje za kartu i preko dva sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda u Srcu

    26. avgust 2018 | 15:18

    Ovo sto Srnic pruža u Zvezdi nije ni 20% od onoga sto je bio u Cukarickom i ja se pitam zašto je to tako dali pogresna pozicija ili pritisak koji stvara ovaj dres.

  • Vukovi

    26. avgust 2018 | 17:18

    Seljacina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA