≫ 

Trener Barnlija jednom rečenicom objasnio koliko je Mitrović bio moćan na terenu!

I Dajš i Jokanović hvalili srpskog napadača koji se posle meča zadržao na skromnim izjavama

  • 0

Sa dva gola za dva minuta, Aleksandar Mitrović je bio najzaslužniji za trijumf Fulama protiv Barnlija u 3. kolu Premijer lige.

Tim Slaviše Jokanovića je slavio rezultatom 4:2 protiv tima koji ove sezone predstavlja Englesku u Evropi, a njihov trener Šon Dajš je jednom rečenicom objasnio svu moć Mitrovića na terenu.

>>> Žoze Murinjo je očajno počeo sezonu, a mnogi mu predviđaju brz odlazak s Old Traforda. Večeras mu u goste stiže Totenhem koji ima kvalitet da produži agoniju Đavola, a kvota na dvojku je 2,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za Mančester Junajted - Totenhem.

- Fulamov napadač Mitrović je bio miljama daleko ispred svih ostalih na terenu. Zasluženo su pobedili i nemam šta drugo da kažem - jasnan je bio Dajš.

Mitrovića je, naravno, hvalio i njegov trener Jokanović.

Jokanović pozdravlja navijače Fulama Foto: Guliver/Harry Hubbard/Getty Images

- Neki su mislili da je Mitrović igrač samo za Čempionšip, ali je on pokazao da ima kvalitet da se bori na najvišem nivou. Osim što je dao dva gola, Mitrović nam je pomogao i u odbrani. Njegovo ponašanje je sjajno, uvek je dostupan na terenu - jasan je bio srpski stručnjak.

I dok su ga dvojica trenera hvalili, sam Mitrović je bio skroman u davanju izjava.

- Svaki gol je lep na svoj način i divan je osećaj. Ali, najbitnije je da smo pobedili i obradovali navijače. Bez obzira šta se događa na terenu, mi se držimo svog sistema koji nam uz meča u meč uliva samopouzdanje - istakao je Mitrović i dodao:

- Mi trenutno imamo dosta igrača koji su stigli iz različitih liga i koji ne govore engleski još. Međutim, svi znamo da je Premijer liga najbolja liga i želimo da i sledeće godine igramo sa najboljima.

VIDEO: Marakana dugo nije videla ovakvog gospodina kao što je trener Salcburga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA