≫ 

Zvezdo, treba li vam Radonjić 3. oktobra? Samo pitajte, vratićemo ga: Marselj se zanimljivom porukom oglasio na Tviteru (FOTO)

Klub sa Velodroma iskoristio za šalu činjenicu da crveno-beli igraju protiv PSŽ-a

  • 7

Nemanja Radonjić je u četvrtak veče predstavljen kao novi fudbaler Olimpika iz Marselja, a Francuzi bi već da ga vrate u Crvenu zvezdu početkom oktobra!

Naravno, u pitanju je šala sa Velodroma koja aludira na to što će Zvezda u Ligi šampiona igrati protiv njihovog omraženog rivala - Pari Sen Žermena!

>>> Dortmund je u provm kolu strpao četiri komada Lajpcigu, nada se da će i sada bidi efektan. Dvojka se plaća sa 1,60, a pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kladionica za meč Hanover – Borusija Dortmund.

Meč na Parku prinčeva, drugi po redu u grupi, igra se 3. oktobra i zato i ne čudi što su na Tviter nalogu Olimpika poslali ovu poruku crveno-belima:

- Hej, Crvena zvezdo! Treba vam Radonjić za 3. oktobar? Sve što treba da uradite jeste da pitate. Uvek smo tu da pomognemo.

Radonjić je, inače, za 12 miliona prešao u Marselj, dok će Zvezda dobiti samo sedam. Sam fudbaler će potpisati petogodišnji ugovor.

>>> Kosovo je Srbija: Delije će se oduševiti kako je PSŽ najavio meč sa Zvezdom! (FOTO)

Pored PSŽ-a, Zvezda je u grupi LŠ još sa LIverpulom i Napolijem. Kompletan raspored mečeva možete pogledati OVDE.

VIDEO Delirijum Delija posle gola Radonjića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njan

    31. avgust 2018 | 10:56

    Radonja care,HVALA TI ZA SVE!Srecno u Marseju i da nam se vratis jednom.Malo je takvih igraca danas,a pogotovo u Srbiji.

  • Bgd

    31. avgust 2018 | 09:19

    Vraticete ga vi prije nego sto ste mislili kada se uverite u njegove igracke kvalitete!Samo sto vam tada nece biti nista smesno....

  • Miki

    31. avgust 2018 | 08:16

    Ne treba nam vise. Umesto da se anfirmise kao igrac i covek u Zvezdi otisao je za parama. Propasce, a i onako nije nesto, igrac za male utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA