≫ 

Grujić odigrao ceo meč za Hertu, skrivio penal, ali debitovao pobedom! (FOTO)

Promena je prijala aktuelnom igraču Redsa

  • 3

Srpski internacionalac Marko Grujić, koji je iz Liverpula pozajmljen Herti, debitovao je za svoj novi klub u pobedi protiv Šalkea od 2:0 u okviru 2. kola Bundeslige. 

>>> Arsenal "jedva" protiv Kardifa, rapsodija nepobedivog Votforda, Lukaku spasio Murinja! (VIDEO)

Srbin je  posle centaršuta u 13. minutu igrao rukom pa je sudija pokazao na belu tačku, međutimKaliđuri je šutirao pored gola. Po nepisanom pravilu da se propuštena prilika kažnjava, usledio je vodeći gol gostiju iz Berlina kada je Ondrej Duda pogodio.

Od tada pa do kraja meča nije bilo izglednijih prilika, a onda je u sudijskoj nadoknadi Konopljanka dobio crveni karton, pa je slobodan udarac realizovao Duda i svojim drugim pogotkom stavio tačku na meč u kojem je grujić odigrao svih 90 minuta na debiju.

Sa druge strane, u prvom nedeljnom meču, Lajpcig se, i te kako, mučio sa Dizeldorfom. Gosti su poveli golom Cimermana, da bi Lajpcig tek u 68. minutu izjednačio preko Augustina.

Bundesliga 2. kolo

Petak 

Hanover - Borusija Dortmund 0:0

Subota

Augzburg - Borusija Menhengladbah 1:1

Bajer Leverkuzen - Volfsburg 1:3 

Ajntraht - Verder 1:2

Hofenhajm - Frajburg 2:1

Nirnberg - Majnc 1:1

Štutgart - Bajern 0:3

Nedelja

Lajpcig - Dizeldorf 1:1

Šalke - Herta 0:2

TABELA: Bajern 6, Volfsburg 6, Herta 6, Borusija D. 4,Borusija M. 4, Verder 4, Augzburg 4, Majnc 4, Ajntraht 3, Hofenhajm 3, Hanover 2, Nirnberg 1, Fortuna 1, Lajpcig 1, Šalke 0, Bajer 0, Frajburg 0 Štutgart 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA