≫ 

Zvezda dobila recept za Italijane: Sampdorija ponizila Napoli, potpuno lud meč Sasuola i Đenove! (FOTO) (VIDEO)

Napoli ima, i te kako, slabe tačke

  • 7

Rival Crvene zvezde u Ligi šampiona, ekipa Napolija, poražena je sa 3:0 na gostovanju Sampdoriji u okviru 3. kola italijanske Serije A. 

Đenovljani su od samog početka pokazali da žele pobedu protiv favorizovanog rivala i prekid niza od 14 uzastopnih utakmica bez pobede nad Napolijem. Tako je junak pobede Defrel pogađao prvo u 11., a potom i u 32. minutu.

U drugom delu igre, Anđeloti je pokušao dvostrukom izmenom da promeni tok meča u korist svoje ekipe, pa su umesto Insinjea i Verdija 2. poluvreme započeli Martens i Ounas.

Međutim, umesto bolje igre, usledio je potpuni šok kada je Kvaljarela stavio tačku na ovaj susret pravom majstorijom za veliku pobedu od 3:0.

Da podsetimo, Napolitanci stižu u Beograd 18. septembra u prvom kolu Lige šampiona.

Sa druge strane, Sasuolo je sa Đenovom odigrao, najblaže rečeno, potpuno lud meč u kojem je slavio sa 5:3, posle preokreta.

Đenova je povela preko Pjateka, a onda je usledio "blic krig" domaćina koji je za 10 minuta vezao čak četiri gola. Redom su pogađali Boateng, Lirola, Babalar, onda je i Spoli ubacio loptu u sopstvenu mrežu.

I drugo poluvreme nije bilo ništa manje zanimljivo, a domaćin je nastavio gde je stao u prvom delu igre. Tako je Ferari u 62. minutu postigao 5. pogodak za svoju ekipu, da bi potom usledilo buđenje gostiju.

Makedonski fudbaler Goran Pandev smanjio je prednost, da bi Pjatek došao do svog drugog gola na meču za 5:3. To je ujedno, bio i konačan rezultat ubedljivo najefikasnijeg meča današnjeg dana u Seriji A.

ITALIJA 1 - 3. KOLO:

Petak

Milan - Roma 2:1

Subota

Bolonja - Inter 0:3

Parma  - Juventus 1:2

Nedelja

Fiorentina - Udineze 1:0

Lacio - Frozinone 1:0

Sampdorija - Napoli 3:0

Sasuolo - Đenova 5:3

Torino - SPAL - u toku

Atalanta - Kaljari 0:1

Kjevo- Empoli 0:0

TABELA: Juventus 9, Sasuolo 7, Fiorentina (-1) 6, SPAL (-1) 6, Napoli 6, Atalanta 4, Inter 4, Empoli 4, Roma 4, Udineze 4, Kaljari 4, Sampdorija (-1) 3, Milan (-1) 3, Đenova (-1) 3, Lacio 3, Torino (-1) 1, Parma 1, Bolonja 1, Frozinone 1, Kjevo 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA