≫ 

Ljajić i Sergej ne ispuštaju loptu iz nogu: Ovako je počeo prvi trening Srbije posle Mundijala! (VIDEO)

  • 8

Fudbalskaa reprezentacija Srbije okupila se prvi put posle Svetskog prvenstva u Rusiji, kako bi se igrači što bolje pripremili za mečeve sa Litvanijom i Rumunijom koji se 7. i 10. septembra igraju u okviru lige nacija. 

>>> Krstajić objasnio zašto nije zvao Milivojevića i Stojkovića: I ja se nisam slagao sa trenerom, pa nisam o tome pričao u javnosti! (VIDEO)

Posle mnogo "prašine" koja se podigla na konferenciji za novinare pre prvog treninga reprezentacije Srbije, na kojoj je selektor Krstajić objasnio zašto nije zvao Milivojevića i Stojkovića, a kapiten Kolarov  dao brutalan komentar o svim igračima koji ne veruju u sebe i smatraju da ne mogu da dobiju poziv Srbije, pa prihvataju da igraju za drugu reprezentaciju, počeo je i trening pred utakmice u Ligi nacija.

Kapiten je predvodio prvo zagrevanje laganim džogingom ispred ostalih, dok se Ljajić i Sergej nisu odvajali od lopte pa su kao poslednji u nizu reprezentativaca žonglirali, izvodili trikove sa loptom u trku, što možete i videti na snimku.

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DG82

    4. septembar 2018 | 07:51

    Hahaha pravi cirkusanti,videli smo ih na SP kakvi su majstori!Treba da ih je sramota!

  • Mika

    4. septembar 2018 | 06:37

    Kao stado bez čobana!

  • Doktor

    4. septembar 2018 | 00:38

    Sramotno objašnjenje malog čoveka na klupi reprezentacije o PUČU u reprezentaciji. Dokle bre više sa teorijama zavere i izmišljanjem razloga za nepozivanje Milivojevića. Muslin je pao na Sergeju, duboko se nadam da će ovaj mali čovek pasti na velikom igraču Luki Milivojeviću. Saučesnik malom čoveku u ovom PUČU je tzv. kapiten, koga treba da je sramota što je na konferenciji za novinare sedeo pored ovoga koji je izmislio puč i pritom ćutao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA