Može li Zvezda bez Radonjića u LŠ? Evo koliko se očekuje golova od Bena, Boaćija, Marina, Kafua...

U Francuskoj se nadaju da bi ovoga puta mogli do evropskog trofeja, ali će sve oči fudbalske publike u Srbiji biti uprte u Ligu šampiona. Šampion Srbije je u LŠ posle 27 godina, a pitanje je - koliko će nedostajati Nemanja Radonjić?

  • 4

Crvena zvezda je u Ligi šampiona, ali je Nemanja Radonjić u Ligi Evrope! Sjajni krilni napadač je za veliki novac otišao u Ligu Evrope, gde će sa Olimpikom iz Marseja pokušati da ode korak dalje nego prošle sezone!

U Francuskoj se nadaju da bi ovoga puta mogli do evropskog trofeja, ali će sve oči fudbalske publike u Srbiji biti uprte u Ligu šampiona. Šampion Srbije je u LŠ posle 27 godina, a pitanje je - koliko će nedostajati Nemanja Radonjić?

Od 12 golova u Evropi ove sezone on je dao čak trećinu i to su u dva meča to bili presudni golovi za konačan rezultat. A kada bi se u šest mečeva u Ligi šampiona ponovio ovaj učinak mnogi bi mogli ozbiljno da zarade jer je kvota na to u Meridianu 800!

Ipak za one realnije tu je i kvota 4+ golova je 2.05, a već na 5+ golova je kvota 5.00.

Svi se nadaju da će Ben uspeti da nastavi sa igrama kao i do sada. Fenomenalni ofanzivac sa Komorskih ostrva je postigao šest golova u kvalifikacijama za LŠ. Igrao je na svim pozicijama u napadu tima iz Ljutice Bogdana, mada je najbolje izgledao kao desno krilo.

Foto: Promo

Doneo je ulaz u LŠ sa dva gola na dve asistecije Miloša Degeneka, a Meridian mu daje najveće šanse da postigne gol za crveno-bele u LŠ - kvota je 1.95.

Naravno, da se mnogo očekuje od novih pojačanja - Kafua, Marina i Ričmonda Boaćija. S obzirom na protivnike u grupnoj fazi LŠ neće biti lako za Zvezdu da dođe do golova. No ipak tim je u sjajnoj formi, bez ikakvog opterećenja po pitanju rezultata, a u domaćoj ligi će verovatno igrati uslovno rečeno drugi tim.

Foto: Marko Jovanović

Za sada je Zvezda u kvalifikacijama dala 9 golova iz šesnaesterca, a tri metra van kaznenog prostora, po 5 golova je palo levom i desnom nogom, a dva glavom.

Jedan gol je Ben dao iz penala, a svi bi želeli da se to desi u u LŠ! A, evo i kolika je verovatnoća da se to desi!

A Ben je sjajno izvodio i prekide tokom ove sezone, a tu su i kvote da će Zvezda dati gol direktno iz prekida!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    13. septembar 2018 | 12:02

    Ode Boaci ostane Pesic,ode Pesic ostane Ben i Radonjic,ode Radonjic dodje Boaci...😂😂😂 Samo deri 🇮🇩💪🇷🇸

  • Bh

    13. septembar 2018 | 10:35

    Pa nije Radonjic Mesi...

  • cigan

    13. septembar 2018 | 11:25

    Hvala bogu da moze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA