Pavkov se naoštrio i za Napoli, Milojević sa Kosanom kovao završni plan: Pogledajte poslednji trening Zvezde pred start LŠ (VIDEO)

Predstavnici medija mogli su da zabeleže samo 15 minuta treninga, ali i za to vreme su mogle da se primete zanimljive situacije

  • 4

Pola sata nakon što su fudbaleri Napolija istrčali na glavni teren Marakane, na pomoćnom su se pojavili treneri i igrači Crvene zvezde.

I već na ''prvu loptu'' primetili smo osmehe na licu fudbalera srpskog šampiona koji su očigledno spokojni pred istorijski meč protiv Italijana u utorak od 21.00 čas (Arena Sport 1) u okviru 1. kola grupe C najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Nerealna scena na Marakani: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi (VIDEO)

Iako se prvi put susreću sa ovako teškim protivikom i potpuno novom takmičenjem, trener Vladan Milojević je ostao dosledan ''starim metodama''  i oprobanim receptom na treningu. Uostalom, on se u ovih proteklih godinu dana i pokazao kao sjajan.

Lagano istrčavanje u krug, zatim rukomet sa fudbalskim pravilima na dva gola, a na kraju i šefa gde su igrači Zvezde bili podeljeni u tri grupe. Podsetimo, Napoli je to isto radio samo sa dve.

Namerno smo rekli kraj, iako je to bio tek početak treninga. Međuim, pravila UEFA su striktna i novinarima je nakon 15 minuta ''pokazan izlaz'' sa najvećeg srpskog stadiona.

Tokom rukometa sa fudbalskim pravilima posebno agilan bio je Milan Pavkov, koji je bio heroj Zvezde u Salcburgu, kada je uneo preokret i doprineo plasmanu crveno-belih u Ligu šampiona.

Možda bi gorostasni napadač ponovo mogao da bude tajno oružje sa klupe, kao što je bio slučaj u Salcburgu?

Tokom dobrog dela treninga trener Vladan Milojevićem je burno razgovarao sa svojim pomoćnikom Milanom Kosanovićem i verovatno su kovali plan i završnu taktiku za meč.

VIDEO: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

VIDEO: Kulibali: Napoliju će biti teško na istorijskom stadionu kao što je Marakana

VIDEO: Nikola Maksimović pokazuje Napolitancima Sever i šta ih očekuje na Marakani

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavkov

    17. septembar 2018 | 20:29

    Moze da se ostri koliko hoce nece igrati 100 posto,on je bolji od Stojiljkovica ali nece biti drugi spic

  • Goran NS

    17. septembar 2018 | 21:48

    Kosane može karta preko veze😃? Igrali smo zajedno basket sa Mavrenskim u ZG kasarni 1990.😂

  • Protor

    18. septembar 2018 | 00:01

    Da se pitam a ne pitam se malog Joveljica bar 10 min. Bih ubacio u igru da oseti zar utakmice To tako rade veliki treneri i klubovi zivi primer je Fc Bajern uvek pomalo nekog mladog ubacuju na ovakve utakmice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA