Dok je Anćeloti držao trening, gazda Napolija sa terena Marakane poručio: Ja sam prvi menadžer!

Aurelio de Laurentis održao kratak brifing sa novinarima pored atletske staze

  • 6

Samo trenutak je bio dovoljan da se gazda Napolija Aurelio de Laurentis odvoji od svojih saradnika i priđe korak bliže atletskoj stazi Marakane, a već je u rekordnom roku bio okružen novinarima koji su pratili trening italijanskog tima pred meč sa Crvenom zvezdom (utorak 21.00, TV Arena Sport 1).

Mahom su to bili predstavnici italijanskih medija koje je intersovalo ''sve i svašta'', dok je srpskim najzanimljivije bilo ono vezano za samu Ligu šampiona.

Maksimović pokazuje Italijanima Sever, svi ćute dok gazda Napolija priča: Šta smo to videli na treningu Napolitanaca pred Zvezdu? (VIDEO)

- Cilj u Ligi šampiona? Ne znam šta Liverpul radi u trećem šeširu kad je trebalo da budu u prvom. Već sam to rekao UEFA. Mi u Italiji smo besni, ali se malo bojim da kažemo neke stvari - rekao je De Laurentis ne pominjući previše Zvezdu.

De Laurentis sa saradnicima na Marakani Foto: Telegraf

Zanimljivo je bilo i to što se našao na terenu Marakane, a izjave je davao dok je Karlo Anćeloti vodio trening tima.

Ronaldo umalo nije zaigrao na Marakani: Kako je jedan ručak mogao da promeni sve?

- Ja sam uvek blizu tima. Izabrao sam trenera, kao što sam uradio sa Sarijem, tako da sam ja i prvi menadžer. Sada sam, međutim, spokojan. Kada sam izabrao Anćelotija našao sam takođe spokojnog čoveka koji nije imao šta da dokazuje. Pobeđivao je svuda i prava je osoba da vodi Napoli. On daje sigurnost i onim igračima koje ranije nismo razumeli - jasan je bio prvi čovek Napolitanaca koji je najavio i primirje sa navijačima tako što će smanjiti cene ulaznica za LŠ i Seriju A.

Video: Pogledajte trening Napolija na Marakani:

(Telegraf.rs/M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    17. septembar 2018 | 23:24

    Promenićeš ti tog trenera, koliko već u sredu.

  • Bradonja

    17. septembar 2018 | 23:55

    Bogami ti nije bas svuda pobedjivo iz Bajerna je najuren zato sto nije pobjedjivao vec je mnoge utakmice izgubio. Nadam se da se zvezda nece obrukati nijesu ni oni vanzemaljci,samo zvedini igraci moraju vjerovati u sebe i da iz njihovih d..p..ta tece krv Naprijed momci sretno vam bilo pozdrav iz Bosne

  • ing.milos djonovic

    20. septembar 2018 | 18:02

    Nedostajali su Prosinecki Pancev Jugovic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA