Da li je Žoze podvio rep pred Pogbom? Murinjo: Niko nije trenirao bolje od Pola u poslednja tri dana!

Zanimljiva izjava Murinja, koji će po svemu sudeći izgladiti odnose sa francuskim superstarom

  • 0

Mendažer Mančester Junajteda Žoze Murinjo poručio je da će Pol Pogba igrati protiv Vest Hema u Premijer ligi, iako je bilo tenzija među njima.

Pre nekoliko dana u medijima se pojavio snimak na kome je nemoguće ne primetiti hladan odnost Murinja i Pogbe, koji je ostao bez kapitenske trake u klubu.

Ipak, Murinjo se sada oglasio i pojasnio svoj odnos sa Francuzom.

- Pogba će igrati protiv Vest Hema. On je kao i svaki drugi igrač. Nijedan igrač nije veći od Junajteda. Zadovoljan sam kako Pogba radi i kako igra. Da nisam, on ne bi igrao. Trenira naporno. Timu su potrebni dobri igrači, a on to jeste. To što sam mu skinuo traku sam objasnio sam šta je trebalo ljudima koji treba da znaju te stvari, timu naravno i naročito Pogbi. Svi oni znaju detalje zašto smo doneli takvu odluku - naveo je Murinjo, uz osvrt na sam trening.

- Niko nije trenirao bolje od Pola u utorak, sredu i četvrtak. Neki su bili isto tako dobri, ali niko nije bio bolji. Priču ste napravili vi, od 15 minuta treninga. Sa igračima pričam toliko puta. Nije to bio samo jedan slučaj glasne kritike ili saveta. Posao trenera i jeste takav, ali ste vi uzeli samo tih 15 minuta. Nećete više imati prilike da prisustvujete ijednom treningu.

Meč između Junajteda i Vest Hema na programu je u subotu od 13.30.

VIDEO - Krstajić o povratku Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije

VIDEO - Pogledajte reakciju i odgovor Krstajića na pitanje da li će Prijović i Mitrović igrati zajedno u špicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA