≫ 

Razgovor sa Terzićem je trebalo da ostane privatan: Mirković otkrio šta se dešavalo među večitima posle derbija!

Trener Partizana nije oduševljen što su neki detalji izneti u javnost

  • 5

Fudbaleri Partizana igraju meč 10. kola Superlige sa Radničkim iz Niša, što je bio povod da trener crno-belih Zoran Bata Mirković iznese svoje utiske pred nedeljni meč.

>>> Sudio Mažić, ili ne, ne brinem se: Mirković spušta tenziju pred duel sa Nišlijama! (VIDEO)

Ipak, i pored duela sa Nišlijama, novinare su interesovala pitanja povezana sa nedavnom utakmicom sa Zvezdom, kao i razgovor koji je Mirković vodio sa Zvezdanom Terziće,.

- Video sam da se to pojavilo, pa sam pogledao tu emisiju na Pinku. On je rekao da smo se čuli, a malo me je začudilo što je prepričavao naš privatni razgovor - rekao je Mirković vidno iznerviran .

VIDEO: Terzić posle istorijskog uspeha Zvezde

Novinari su pitali Mirkovića da li ima običaj da se čuje sa Terzićem, koji je nedavno istakao da su razgovarali, kao i to da očekuje ubedljivu pobedu Zvezde, što je trener crno-belih prokomentarisao.

- On je mene zvao, a nemamo običaj da se čujemo. Čuli smo se, Terzić nam je čestitao na dobroj igri, izvanrednoj igri, ja njemu na svim stvarima koje rade u Evropi, koje su izvanredne i nisam iz tog razgovora čuo sporno, ali posle toga sam čuo dosta spornih stvari. Toliko o tome. Nerado sam i ovo rekao. To je bio naš razgovor i trebalo je tako da ostane - rekao je Mirković.

Da podsetimo, derbi 10. kola Superlige Srbije Radnički - Partizan igra se u nedelju od 19 sati na niškom Čairu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    29. septembar 2018 | 16:44

    Bato, ako ti Terzi kazes ,,bili ste ispumpan balon", ti si omalovazio svoje igrace, njihovu igru i zalaganje na derbiju. Drugo, nije ti za ponos da se privatno cujes sa nekim kome predmet truli i fioci, a pri tome taj neko pljuje po Partizanu gde i kako stigne.

  • Krle

    29. septembar 2018 | 18:21

    Sada si valjda shvatio sa kakvim covekom imas posla. Mislio si da mozes pristojno da razgovaras sa njim, ali on samo misli kako da te omalovazi i ponizi. Pamet u glavu za drugi put.

  • goran

    29. septembar 2018 | 16:56

    Pa sta si ti mislio? Ti izgleda nisi ziveo u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA