≫ 

Sudio Mažić, ili ne, ne brinem se: Mirković spušta tenziju pred duel sa Nišlijama! (VIDEO)

Na krilima dobre igre u derbiju sa Zvezdom, crno-beli se spremaju za duel u Nišu

  • 4
Zoran Bata Mirković Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana meč 10. kola Superlige Srbije igraju u nedelju sa Radničkim na stadionu Čair u Nišu.

>>> UEFA monitoring u Humskoj: Partizan ima dva dana da pripremi neophodnu dokumentaciju...

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković uoči derbija protiv Radničkog u Nišu izjavio je da očekuje tešku utakimca protiv izvanredne ekipe.

- Radnicki ima izvanrednu ekipu, izvanredno je i vođen od strane Nenada Lalatovića, koji svoje znanje, iskustvo i energiju prenosi na tu ekipu, tačno se vidi njegov potpis. U vrhu su tabele i sigurno da nas očekuje težak zadatak. Dosta stvari im polazi od Nikole Drinčić koji je izuzetan igrač.

- Igrač koji je motor tog tima, ima izuzetan pas, prekid i udarac i od njega preti najveća opasnost -  rekao je Mirković na konferenciji za međje u Sportskom centru Partizan-Teleoptik.

Dobra igra u derbiju daje nadu Mirkoviću da i na Čairu može do pobede; Foto: Marko Jovanović

Kada je reč o kadrovskoj situaciji trener Partizana moći će da računa na sve igrače, osim Zorana Tošića i Zlatana Šehovića, koji su već duže vreme van stroja.

- Svi su zdravi, Rikardo Gomeš je imao malo problema posle derbija, ali je i on u stroju - kazao je Mirković.

VIDEO: Bata Mirković pred derbi: Prvenstvo je dugačko ali tri bida bi nam dobro došla

On je istakao da se nada da će ova utakmica biti zanimljva i da će biti dosta publike.

- Očekujem dosta publike jer igraju dve ekipe iz vrha tabela, dve dobre ekipe. Siguran sam da će ta utakmica predstavljati praznik fudbala u Nišu, očekujem i dosta naših navijača - rekao je šef sturke crno-belih.

Mirković je dodao i da što se tiče daljih špekulacija oko derbija, da je u Partizanu stavljena tačka na to, ali i da se dalje u javnosti vodi polemika oko toga.

VIDEO: Mirković: Sporni gol je zatvorena knjiga

- Taj derbi koji smo odigrali bio je na zadovoljavajućem nivou i mi smo svoju misiju ispunili. To moramo da ostavimo iza sebe, jer obaveze koje dolaze nas teraju da tako razmišljamo - rekao je Mirković.

Trener crno-belih je rekao da se ne plaši suđenja u nedelju, pogotovo jer sudi Milorad Mažić, a ni u suprotnom se ne bi plašio.

On je dodao i da je bilo igrača koji su odradili dobro svoj posao u Kupu Srbije protiv Kolubare i da su pokazali da može da računa na njih, ali i istakao da ne bi govorio o sastavu.

VIDEO: Mirković: Stojke je lupio i ostao živ

Trener Partizana na pitanje što nema nijednog Partizanovog igrača na spisku A reprezentacije Srbije da je to odluka selektora.

-Koliko Srba ima svi bi verovatno imali različiti spisak, međutim selektor je jedan i njegov se poštuje. Moji momci sigurno rade vredno, predano i uz dobre igre u budućnosti naravno nadam se da će se i nametnuti selektoru Krstajiću - zaključio je Mirković.

Da podsetimo, derbi 10. kola Superlige Srbije Radnički - Partizan igra se u nedelju od 19 sati na niškom Čairu.

VIDEO: Sporni gol Crvene zvezde iz nekoliko uglova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    29. septembar 2018 | 17:32

    Cuj ne brine... Zanimljivo... Kada igrate protiv Zvezde brinete i o komarcima, da vam ne upeca nekog igraca, a sad ne brines... Mora da vam je Tole rekao da ne brinete, sta ce covek zavrsio voljenom klubu, a vama rekao da horski vicete onu sto lopov prvo vice 'drzte lopova', kako bi ostao nevin... Kakvo licemerje

  • lik

    29. septembar 2018 | 16:22

    Ne brineš? U devet utakmica prvenstva samo na jednoj ste dali više od jednog gola. A digli hajku na druge. Radnički je za malo (jedan gol) dao duplo više od vas. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA