≫ 

Ako zameni Murinja, Zidan će u Junajted dovesti strelca najlepšeg gola na Mundijalu (VIDEO)

Francuz će, navodno, samo ojačati odbranu dovođenjem dvojice igrača

  • 2
Žoze Murinjo ima velikih problema Foto: Tanjug/Ap

Već danima se priča da bi Žoze Murinjo mogao da dobije otkaz u Mančester junajtedu, a da na njegovo mesto stiže Zinedin Zidan.

Portugalac već duže vreme ‘’igra po živcima’’ navijača, ali i uprave kluba, dok fudbaleri na terenu pružaju očajne partije.

Kako je Dule Savić molio trenera da pruži šansu Zidanu: Šta te košta, neka igra 15 minuta!

Junajted je za vikend poražen od Vest Hema (3:1) i zabeležio je najgori start u poslednjih 29 godina i već zaostaju devet bodova u odnosu na vodeće Liverpul i Mančester Siti.

Zidan u ''opremi'' Reala Foto: Tanjug/AP

Nije bodovni zaostatak toliki problem koliko sama igra Đavola, a nju mi navodno trenutno mogao samo da ‘’obnovi’’ Zidan. Franuz je navodno već bio na ručku sa čelnim ljudima Junjateda, a mediji u Britaniji već su počeli da spekulišu kako će klub sa Old Traforda izgledati na terenu ukoliko Zizu potpiše.

Neće se puno menjati, a za nas je najbitnije to da će Nemanja Matić imati zagarantovano mesto u startnih 11. A u tih 11 će biti samo dve promene, odnosno Zidan će dovesti dvojicu igrača.

Prvi je Pavar, desni bek reprezentacije Francuske i Štutgarta, koji je postigao najlepši gol na nedavno završenom Mundijalu, a drugi je štoper Kimpembe iz PSŽ-a.

Njih dvojica bi u januaru činilid efanzivni bedem ispred De Hee, zajedno sa Bailijem i Šoom. Matić, Fred i Pogba bi držali sredinu, Marsijal i Rašford bi dejstvovali po bokovima, a Lukaku bi bio najistureniji.

I tako sve do leta, a onda bi usledio remont tima. Naravno, ako Zidan uopšte zameni Murinja...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA