≫ 

Vujadin Savić posle debakla: Bili smo dobri 20 minuta, a onda su oni krenuli... (VIDEO)

Svestan je kapiten Zvezde na kakvog su se protivnika namerili

  • 9

Zvezda je pretrpela težak poraz u Parizu, nije se moglo više protiv super tima kakav je PSŽ sastavljen od fudbalskog krema, vanzemaljaca...

Na kraju, više nego ubedljivih 6:1, koji peku i smetaju ušima zvezdaša, ali to je, jednostavno - realnost.

Kapiten Zvezde Vujadin Savić je smrknuta lica pričao o rezultatskom brodolomu u Parizu, a na pitanje šta im je trener Milojević rekao u svlačionici, rekao je:

- Kao i uvek, slušamo trenera šta nam kaže, probali smo da ispoštujemo zadatke koje je tražio. Nismo uspeli, bili su dosta, dosta bolji...

Probaće Savić da zaboravi košmarno parisko veče i zbog povrede koja ga je odvojila od terena u drugom poluvremenu, zbog koje nije bio fokusiran na Milojevićeve reči igračima na 4:0.

- Pitajte njega (trenera) šta je pričao, ne mogu da se setim, majke mi... Osetio sam povredu, znao sam da izlazim, pa sam razmišljao o tome.

Posle 6:1 zvuči pomalo neozbiljno reći da je Zvezda u nekom periodu meča igrala dobro. Savić kaže da je bilo i takvih perioda.

- Prvih 20 minuta "stajali" smo sasvim korektno, do tog prvog gola. Posle toga su krenule njihove šanse, golovi...

VIDEO: Degenk je bio utučen nakon "šestice" na "Parku Prinčeva"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    4. oktobar 2018 | 05:55

    E stvarno si se pokazao u parizu bruko

  • tacno

    4. oktobar 2018 | 07:42

    Igrali ste prvih 20 minuta nesto malo bolje nego ostatak utakmica, a onda si ti, nicim izazvan, napravio divljacki start sa ledja na igraca kod koga vise nije bila lopta i to na 20 metara od naseg gola. To kako se Borjan postavljao kod oba gola primljena iz slobodnih udaraca ucice se kao los primjer. Ovo je samo bilo pitanje kada ce desiti. Ove sezone, od 9 utakmica u Evropi, pobedili smo tri i to 2 kod kuce ( litvance i letonce i jednu na strani letonce)...Ne racunajuci sinocnu utakmicu, nakupili smo 6 remija u kojima smo na 5 utakmica (2×Slovan, 2×Salzburg i Napoli) bili totalno podredjeni. Ekipa koja u proseku na jednoj utakmici vraca oko 80-ak puta loptu golmanu, cak i protiv timova poput Vranja i Surdulice, definitivno je zalutala u LS, ma koliko nas to bolilo...Trener ciji su igraci nezamenjivj igraci Stojkovic, Savic, Srnic, Stojiljkovic, Causic i Ben........

  • Boban

    4. oktobar 2018 | 09:19

    Nema tu sta da se komentariseNadam se da su navijaci zadovoljni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA