Vreme je da odmorimo i vidimo šta ćemo dalje: Milojević kratko prokomentarisao dramu sa Zemuncima (VIDEO)

Crveno-belima sledi reprezentativna pauza

  • 22

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio mnogo pričljiv posle pobede nad Zemunom sa 2:1.

- Čestitao bih Zemunu na dobroj igri, očekivao sam da budemo na ovom nivou, imali smo dosta problema. Završeno je kako je završeno, imamo vreme da odmorimo i da vidimo šta ćemo dalje - rekao je Milojević, dok je nešto rečitiji bio trener Zemuna Miloš Kruščić.

- Znate, kad odigrate dobru utakmicu protiv ekipe koja igra Ligu šampiona... Najvažniji utisak je da može ekipa, pogotovo prvo poluvreme, da odigra ravnopravno. Pokazali smo dobre stvari, brzu igru u napadu i kompaktnost u defanzivi. Gol u finišu oba dela igre je doza iskustva ili naivnosti, trebalo je da lakše čistimo to, pala je koncentracija.

VIDEO - Trener Zemuna zadovoljan partijom svojih igrača protiv Zvezde

VIDEO - Zvezda posle promašenog penala ali i preokreta pobedila Zemun

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fk cz

    7. oktobar 2018 | 15:58

    E baš tako g Miloje...kako i piše u naslovu...bogami imaćete ti, Terza i Mrkela puno posla...a što se tiče današnje utakmice...tri boda i...to je to, da se ne bi ponavljali u komentarima....očekujemo bolje...mnogo bolje....

  • lik

    7. oktobar 2018 | 17:28

    Što se pale ovi grobari? Igramo sa kombinovanim timom svaku utakmicu pa čak i derbi sa četri igrača koji su došli poslednjeg dana prelaznog roka. I onda pa ne mogu da pobede.

  • dejan

    7. oktobar 2018 | 16:09

    odlicno vreme za pauzu!!!! volim zvezdu ali moram da priznam da ste svi malo poleteli posle ulaska u ligu sampiona i remija sa napolijem! ako ste imali izgovor emotivno praznjenje protiv partizana koji nas je nadigrao i zaluzio pobedu, poraz od psg-a i ova utakmica protiv zemuna je za nauk i odlicna lekcija da vas malo prizemlji!! mora jos dosta da se radi i znoji!prvenstvo je prioritet!!! zato sada na odmor podelite igracima pare da malo uzivaju i lumpuju pa kad se vratite svi punom parom u treninge!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA