≫ 

Zvezda nestrpljiva: Hitno, hitno, rešavajte ovaj slučaj

Klub iz Ljutice Bogdana izdao drugo saopštenje za manje od 24 sata, traži hitno rešavanje ovog slučaja kako se ne bi dalje kaljao ugled kluba

  • 29

Ne smiruje se navodna afera oko Crvene zvezde koju je pokrenuo francuski list L Ekip, a tiče se uplate pet miliona evra na debakl crveno-belih protiv PSŽ-a. Tim povodom Zvezda je ponovo izdala saopštenje 24 sata posle prvog oglašavanja.

>>> Francuski ekspert objasnio kako je moguće uplatiti pet miliona evra na utakmicu PSŽ - Zvezda

- FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip. FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba.

Detalj sa utakmice Pari sen Žermen - Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

- Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno “kredibilni doušnik”, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži želeo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu.

Zvezda bi trebalo da ima lak posao protiv jedne od najslabijih ekipa u ABA ligi. Kvota da će savladati Krku s više od 14,5 poena razlike je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Krka.

- Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list L’ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista L’ekip zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda.

Nemci su u velikoj krizi posle Svetskog prvenstva, a Holanđani se polako dižu. Možda je došlo vreme da Lale savladaju velikog rivala? Kec je čak 3,35, a dvojka 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Holandija - Nemačka.

- FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dodje do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo - navodi se u saopštenju Zvezde.

VIDEO: Degenek žestoko utučen posle debakla od PSŽ-a

VIDEO: Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rew

    13. oktobar 2018 | 14:54

    ,,Mocna i uspešna CZ" hahahaaaa

  • Gale

    13. oktobar 2018 | 14:49

    Voleo bih da uzivo uhapse tog clana uprave i stave mu lisice jer su se svi ti clanovi smejali i likovali kada su Dzajica privodili sa lisicama na rukama!

  • Rambo

    13. oktobar 2018 | 14:42

    Ma kriv je PARTIZAN🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA