Tadić otkrio zašto Mitrović nije šutirao penal i protiv Rumuna (VIDEO)

Kapiten Orlova nije imao opravdanje za promašen kazneni udarac u Bukureštu i smatra da je to presudilo meč

  • 12

Srbija nije uspela da pobedi Ruminiju u Bukureštu, a najveću šansu za gol imao je pred istek prvog poluvremena Dušan Tadić, kada je propustio penal.

Kapiten Orlova u odsustvu Kolarova i Matića očajno je izveo kazneni udarac i kadidovao se za jedan od najgorih promašaja sa bele tačke.

On sam kaže da je taj detalje presudio utakmicu, jer su znali da će se Rumuni sa igračem manje u drugom poluvremenu "zatvoriti" i da će biti teško doći do gola.

- Taj penal je odlučio utakmicu, da smo dali gol, bila bi totalno drugačija priča. Posle toga smo znali da će biti teško "otvoriti ih", imali smo neke šanse, ali nismo uspeli. Krivo mi je, da sam postigao gol iz jedanaesterca bilo bi drugačije.

Dušan Tadić promašuje penal protiv Rumunije; Foto: AP/Tanjug
Reakcija posle promašenog penala; Foto: AP/Tanjug

Na utakmici protiv Crne Gore penal za Orlove izveo je Aleksandar Mitrović, koji je bio precizan, pa je novinare interesovalo zašto su promenili uloge u Bukureštu.

- Ja sam bio predviđen za izvođača, prošlu utakmicu sam ga pustio. Morao sam da postignem pogodak, to se ne postavlja pitanje. Taj detalj je presudio meč - rekao je Tadić, koji nije znao da objasni šta je uzrok propuštenih šansi protiv Rumunije.

- Ne znam, mislim da smo bili maksimalno koncentrisani, dali smo 100%, to je veoma bitno, dali smo sve od sebe, imali smo dobre šanse gde smo morali da damo gol. Ne znam šta je pravi urzok, ali sigurno da ćemo raditi na tome - zaključio je Dušan Tadić.

VIDEO: Pogledajte kako je Krstajić objasnio zašto nije uveo Prijovića u igru

(Izveštač Telegrafa iz Bukurešta, Saša Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zare

    14. oktobar 2018 | 18:10

    Da si pogodio precku, stativu ili da ti je odbranio pa i da ti oprostimo, ali ono nebu pod oblake stvarno bre covece igras za prvi tim Ajaxa i tako sutiras penal.. sramota

  • Ogorčen

    14. oktobar 2018 | 18:36

    Ja ne verujem šta ovaj lupeta i još ga nije sramota....

  • Sasa

    14. oktobar 2018 | 21:31

    Protiv litvanije promašio penal i mislim protiv dinama iz kijeva sa ajaksom i sad opet.Za nepoverovati bolje da je mitar izveo penal u odnosu na pre 2,3 godine jako loša forma kod tadića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA