Zvezda rutinski prošla u 1/8 finala Kupa: Joveljić se novim golom nameće Milojeviću! (VIDEO)

Crveno-beli nisu ostavili Vranjancima ni promil šanse za drugačiji rezultat

  • 27

Fudbaleri Crvene zvezde  pobedili su ekipu Dinama iz Vranja sa 2:0 u zaostalom meču 1/16 finala Kupa Srbije u fudbalu i tako prošli u nastavak takmičenja.

Susret dva tima okarakterisan je kao "istorijski" jer crveno-beli nikada ranije nisu gostovali u Vranju, pa su se domaćini potrudili da naprave pravu fudbalsku atmosferu.

>>> Ekspert za sportsko klađenje tvrdi: Navodi da je Zvezda namestila meč su u domenu mašte! To ni azijska mafija ne bi mogla da organizuje...

S obzirom na pauzu zbog utakmica reprezentacija, odsustvo nekoliko igrača i lečenje povređenih, Milojević  je izveo na teren stadiona "Jumko" ekipu bez odsutnih Ričmonda Boaćija, El Fardu Bena i Miloša Degeneka, kao i bez lakše povređenih bekova Milana Rodića i Filipa Stojkovića.

Takođe, Kafu je ponovo bio na klupi, dok su priliku da zaigraju od početka dobili golman Popović ali i igrači poput Hajdina, Gobeljića, Sumaile.

Od samog početka Beograđani su nametnuli svoj stil igre i brz tempo u kojem se Vranjanci nisu najbolje snalazili. Već u trećem minutu, Srnić je zatresao mrežu ali je gol poništen zbog ofsajda.

Ipak, konstantni napadi i ofanziva isplatili su se crveno-belima u 13. minutu kada je upravo Srnić  prebacio loptu na levu stranu do Hajdina koji je šalje na peterac, odakle Stojiljković rutinski postiže gol za početno vođstvo.

Do kraja poluvremena, Vranjanci su uspeli da koliko-toliko stabilizuju igru i odole konstantniim napadima šampiona Srbije koji nije uspeo da ozbiljnije ugrozi gol protivnika.

Ebisilio na meču sa Dinamom u Beogradu; Foto: MN Press

U drugom delu, viđen je sličan scenario iz prvog poluvremena. Zvezda je od početka napala, a Ebisilio je imao odličnu priliku u 46. minutu koju je zaustavio golman Dinama, Đurić.

Nizali su se napadi gostiju jedan za drugim, a najkonkretniji bio je u 60. minutu kada je Joveljić realizovao dodavanje Srnića i tako duplirao prednost i dodatno se nametnuo treneru Vladanu Milojeviću.

Do kraja, crveno-beli su rutinski sačuvali rezultat i tako prošli u osminu finala Kupa Srbije, za koji će žreb biti održan u petak.

Da podsetimo, pre utakmice sa Liverpulom, Crvena zvezda će za vikend odigrati utakmicu sa Radom u subotu 20. oktobra.

Sastavi

Crvena zvezda: Popović, Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin, Jovičić, Čaušić, Srnić, Joveljić, Ebisilio, Stojiljković.

Na klupi su: Borjan, Jovančić, Meleg, Jevtović, Simić, Kafu, Pavkov

Dinamo Vranje: Đurić , Stanković, Gašić, N. Stevanović, Jovanović, Jokić, M. Stevanović, Propadalo, Suraka, Ratković (od 34. Radivojević), Stanojević.

VIDEO: Trener Zvezde se oglasio povodom priča o nameštanju meča sa PSŽ-om

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    17. oktobar 2018 | 14:25

    Drago mi je sto glodari prate sampiona.

  • Boza

    17. oktobar 2018 | 13:56

    Zvezdo znaj da uvek volim te, da ne mogu dana bez tebe, srce svoje sam spreman da ti dam, sto za tebe ludo udara! Osvojiti Cup i Ligu to je prioritet Crvene Zvezde!

  • gaga

    17. oktobar 2018 | 13:58

    Ima li nešto kod Zvezde da nije istorijsko? Smešni ste više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA