≫ 

Izašla lažna čitulja poginulom hrvatskom huliganu u beogradskim novinama sa potpisom Kimija: Počelo novo prepucavanje Grobara

U beogradskim novinama pojavila se čitulja za Ante Firića, jedna struja navijača Partizana misli da je realna, a druga da je u pitanju podvala

  • 12

Dva dana od pogibije hrvatskog navijača Anta Firića na autoputu kod Ivanić grada, pojavila se čitulja u beogradskim novinama. Čitulju su dali, prema potpisima koji se nalaze na njoj, Kimi Radisavljević i njegova ekipa Grobara.

>>. Splitski huligan možda izbačen iz automobila u pokretu? Hrvatska policija istražuje dve mogućnosti!

Međutim, najverovatnije u pitanje lažna čitulja, jer je verovatno neko od rivalske grupe navijača namerno to uradio da bi naudio protivničkoj Kimijevoj grupi.

Firić je sa ostalim huliganima iz Hrvatske učestovao u nemirima na 156. večitom derbiju,  a priča je bila da su pomagali u pokušaju da jedna grupa navijača Partizana preuzme tribinu od vođa Grobara.

Završena je reprezentativna pauza, a Luka Jović, Gaćinović i Kostić večeras sa Ajntrahtom dočekuju Fortunu u Bundesligi i kvota na njihovu pobedu je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ajntraht - Fortuna.

Repriza polufinala Evrolige večeras u Kaunasu, gde gostuje Fenerbahče. Kvota na Žalgiris je 2,55, a na tim Željka Obradovića 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Fenerbahče.

Čitulja za hrvatskog navijača Printskrin: Novosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    19. oktobar 2018 | 11:56

    Uplasili se ovi zvezdasi s juga pravih Partizanovaca...tek ce vas bude strah!

  • Odred Ante Firić

    19. oktobar 2018 | 12:11

    Nikad zaboravljen biti nećeš ! Tvoji Splićani

  • Kanda

    19. oktobar 2018 | 12:11

    I ako jesu dali a i ako nisu, trebali bi. Ipak su to drugari sa tribine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA