≫ 

Luka Jović postao večan: Dres Ajntrahta u kojem je Srbin postigao 5 golova završio u muzeju kluba! (FOTO)

Velika čast ukazana je mladom napadaču Srbije

  • 8

Luka Jović igra sezonu iz snova za Ajntraht iz Frankfurta, a potvrda odlične forme stigla je u vidu 5 golova na jednom meču zbog kojih je ušao u istoriju kluba kao najmlađi fudbaler koji je u Bundesligi stigao do tog impresivnog učinka. 

Jović je mrežu Fortune pogađao u 26, 34, 55, 69. i 72. minutu, a oduševljenje povremenim reprezentativcem Srbije ne kriju u njegovom klubu u kojem su odlučili da fudbalera učine "večnim".

Tako su njegov dres, posle trijumfa od 7:1, postavili kao eksponat u muzeju kluba i time mu ukazali veliku čast.

>>> Inter ima šest pobeda u nizu, a Milan osam mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Čeka nas sjajan milanski derbi - kvota na Inter je 2,45, a na Milan 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Derbi dela Madonina

>>> Nekad je ovo bio veliki derbi, a sada Lacio stiže u Parmu kao apsolutni favorit. Kvota na dvojku je 1,57, ali Parma u poslednjih pet kola ima četiri pobede, a kvota na nju je 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Parma - Lacio

VIDEO: Luka Jović posle maestralnih 5 golova u Bundesligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbska posla

    21. oktobar 2018 | 07:51

    E sad,decko odigra fenomenalnu utakmicu,svaka cast,kapa dole,ali sad nastupa problem,prvo ce da krenu podele medju navijacima,drugo,verovatno kao i u proslosti,za selektora je jos mlad,neka ga jos koju godinu da sazri kao igrac,a godine prolaze,i trece ono naj bolnije ako i on kao i vecina takvih shvate reprezentaciju kao modnu pistu,imamo i takente i sve,ali nemamo kult reprezentacije!!!

  • Putin R.S

    21. oktobar 2018 | 12:34

    Kakav bre Ajntraht i bundes liga, pa jos u istoriji. Nebitan si momak sve dok jedan selektor "Svetske" klase Krstajic na klupi reprezentacije. Muslina su smenili zbog onog nabedjenog SMS-a, a ovog sto nema nikakve rezultate drze na klupi. Prijovic i Jovic su igraci svetske klase, a kod njega nemaju mesta. Zasto sada ne reaguje Savez i smeni ovog neznalicu?? Sta je sprega toga da ucinite to?? Sramota je za drzavu koja ima svetske fudbalere da na klupi sedi jedna neznalica i glupan kome se ceo svet smeje. Postavite nekog ko se razume u posao selektora, a ovog buzdovana na djubriste istorije. BOJKOT REPREZENTACIJE dok se ovaj ne smeni.

  • Oki

    21. oktobar 2018 | 15:22

    Pa ja mislim da ni u nasoj bednoj ligi nesto nije bilo slicno mislim da je djurdjevic dao 4 ili 5 gola pre 2-3 sezone ali je prvi balkanac sigurno ovaj momak bravo ipak bundesliga je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA