≫ 

Bledi Partizan "pucao ćorcima" u Kuli: Spartak promašio penal, pa bunkerom osvojio bod! (VIDEO)

Crno-beli, posle remija sa Spartakom, zaustaju 9 bodova za Zvezdom

  • 98

Fudbaleri Partizana, posle reprezentativne pauze, nastavili su takmičenje u Superligi Srbije, i to, utakmicom sa Spartakom sa kojim su odigrali bez golova 0:0, u okviru 12. kola. 

Odbranjen penal Stojkovića, sumnjiva odluka sudije Vasića i neiskorišćene šanse crno-belih obeležile su duel u Kuli, u kojoj su Subotičani dočekali Partizan zbog rekonstrukcije svog stadiona.

>>> Partizan promenio plan: Janković skinut sa transfer liste!

Sam početak meča protekao je u znaku fudbalera Partizana koji su bolje ušli  u ovaj susret. Ipak, inicijativa koju su imali nije praćena golovima. Sa druge strane, Subotičani su u 32. minutu imali najbolju priliku da dođu u vođstvo.

Šćekić je napravio veliku grešu u odbrani, postavio je nogu i oborio Nemanju Glavčića,  i tako, skrivio penal koji Bojan Čečarić nije uspeo da realizuje.

VIDEO: Stojković odbranio penal Spartaku

U tim momentima, centralna figura meča bio je golman crno-belih Vladimir Stojković koji je, samo nekoliko minuta posle odbranjenog penala, srušio Tekijaškog, ali je sudija Vasić samo odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

Ova odluka, može se u najmanju ruku, okarakterisati kao sporna, što su domaći fudbaleri i pokazali negodovanjem, zbog koje je arbitar Vasić pokazao žuti karton zbog prigovora.

Do kraja prvog dela, Spartak se potpuno oslobodio pritiska gostiju i pokušavao da dođe do vodećeg gola.

VIDEO: Sporna odluka sudije vasića i  intervencija Stojkovića nad Tekijaškim

Drugo poluvreme počelo je prekidom zbog bakljade sa tribine gde je jedna frakcija navijača Partizana. U tim trenucima, na terenu se nije dešavalo mnogo toga vredno pomena.

Crno-beli su dominirali, imali duže loptu u posedu, ali su Subotičani bili vrlo borbeni u polju i grčevito su čuvali svoj gol.

Do kraja, nizali su se napadi pulena Bate mirkovića. Odličnu priliku je u 61. minutu imao Gomeš, posle centaršuta zakarića koji je prošao po desnoj strani, ali bez konkretnijeg učinka.

Ovim remijem, Partizan je sa 25 bodova na deobi 3. i 4. mesta na tabeli Superlige, drugi je Radnički iz Niša sa 27, dok glavni konkurent za titulu Crvena zvezda beži 9 bodova crno-belima.

Da podsetimo, Partizan sledeći meč igra već u sredu sa Zemunom, u okviru Kupa Srbije.

Sastavi:

SPARTAK ŽDREPČEVA KRV: Ostojić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Milošević, Marčić, Šimura, Glavčić, Čečarić, Obradović, Denković.

PARTIZAN: Stojković , N. R. Miletić, Marković, Valijente. N. G. Miletić,Zdjelar, Šćekić, Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Četri gola u mreži "zmajeva"! Ovako je Partizan pobedio Voždovac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stockholm

    21. oktobar 2018 | 14:12

    Gde je sad kukanje , CIST PENAL NIJE DOSUĐEN ZA SPARTAK , ili je novo pravilo u ligi ako je bio jedan penal ne sme da se sudi više!!! Sramota ,posle Partizan kuka na suđenje, oštete ih jednom a 10 puta im pomognu !

  • Nikolaks

    21. oktobar 2018 | 14:19

    Jel Vuletic poneo kamere :)))))

  • 1991

    21. oktobar 2018 | 13:51

    Zasto nije sviran i drugi penal za Spartak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA