Pižon se prisetio dvostruke pobede nad Liverpulom i rekao šta Zvezda mora da promeni u odnosu na Pariz! (VIDEO)

Iskren je do "koske" Pižon

  • 4

Legendarni Vladimir Petrović Pižon ponovo se našao na Enfildu, gde će biti uz Crvenu zvezdu protiv Liverpula.

Zvezda je davne 1973. izbacila Liverpul iz Lige šampiona koja se tada igrala u drugačijem formatu, a Pižon je bio akter istorijske dvostruke pobede.

Sada su snage daleko drugačije, ali se Pižon nada dobroj partiji.

- Osećaj je lep, ja volim fudbal u ovakvoj atmosferi i na ovakvom stadionu, mislim da će biti teška utakmica, nadam se da smo izvukli neke pouke iz prve utakmice na strani protiv Pariza - upozorio je Pižon, koji bi voleo da vidi malo više agilnosti u ofanzivi.

- Treba Zvezda da ima više loptu u nogama, i da se nadigrava kako vreme prolazi. Ako ne bude tako, biće opasno, igrači Liverpula, ako budu mnogo napadali, može biti mnogo primljenih golova.

Pored tog upozorenja, Pižon se podsetio i slavne 1973, što možete pogledati u snimku na vrhu teksta.

VIDEO - Zvezdin trening pred meč sa Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    24. oktobar 2018 | 08:46

    Generacija '73 je u odnosu na generaciju '18 kao kada se uporede Porše Kajen i Jugo 45, a ako sam malo preterao neka ova današnja bude Dačija Daster. Ipak, jedanaest na jedanaest, lopta i nadam se sudija isti pa šta bude. Samo ne treba gubiti loptu na dvadeset metara od Borjana kao u Parizu. Ne bih da se mešam Milojeviću al mislim da bi Ebisilio trebao da počne pa neka igra dok ima snage. I ako nisam Zvezdaš želim im večeras mnogo snage i znanja pa i sreće mada mislim da sreća dolazi sa prve dve navedene osobine.

  • Toma

    24. oktobar 2018 | 10:42

    Legendarni Pizon, odlično je rekao, moraju igraci Zvezde da budu vise agilniji-uporniji,!? Da im je u glavi, prica iz 1973.kada je Zvezda trijumfovala!? Od Pizona mogu mnogo da nauce tehnicko-takticku igru!?

  • Hahaha

    24. oktobar 2018 | 08:45

    I OFK je nekad igrao Evropu pa ga je uništio dr. Tvorza. Vi ste na redu sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA