≫ 

Partizan se mučio protiv Zemuna: Crno-beli preživeli prečku i nalete domaćina, Zakarić overio četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

Crno-beli posle remija za vikend došli do pobede!

  • 44

Fudbaleri Partizana i Zemuna odigrali su meč 1/8 finala Kupa Srbije, a crno-beli su prošli dalje sa  2:0.

Mučili su se crno-beli protiv hrabrih Zemunaca, poveli su u 51. minutu posle majstorski izvedenog slobodnjaka, a potom su strepeli u više navrata.

Jednom se tresla prečka, drugu put je Stojković morao da vadi loptu iz samog gornjeg ugla gola, da bi zatim Zakarić pred nadoknadu kaznio domaćine za promašaje.

Slavio se burno prvi gol Printskrin: TvArenasport

ZEMUN - PARTIZAN 0:2

(Marković 51, Zakarić 88)

ZEMUN: Milošević - Milutinović, Cvetković, Trajković, Lukić - Tošeski (od 56. Savić), Luković - Kukuličić (od 70. Somaeb), Vukadinović, Stojković (od 83. Romanovski) - Mrkaić.

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Zakarić, Janković, Pantić (od 76. Smiljanić) – Nikolić, Rikardo.

TOK MEČA

Crno-beli su protiv Zemuna ušli u meč posle bledog remija bez pogodaka, videla se letargija u ekipi Zorana Mirkovića, što su Zemunci iskoristili da pokažu zube od starta duela.

Vukadinović je prvi pripretio Stojkoviću, ali je Zdjelar na vreme reagovao i sprečio pogodak, da bi zatim Miletić bio prvi akter šanse za Partizan.

Pantić po običaju među opasnijima Foto: MN Press

Sve do sredine poluvremena, Zemun je odavao utisak čak opasnije ekipe, malo kasnije je Partizan uzvratio, pre svega preko Nikolića, koji je u 45. minutu imao najbolju priliku. Izleteo je pred golmana Miloševića, koji je uzeo "živu" loptu.

VIDEO - Finta, pa gol Gorana Zakarića

U uvodnim minutima drugog poluvremena, viđena je akcija za udžbenike iz prekida, izvedena tako da se ni najbolje ekipe ne bi odbranile. Loptu je prvo Pantić servirao Jankoviću u prostor, a onda je usledila idealna asistencija za Markovića, koji iz prve trese mrežu.

Posle toga, Partizan je imao još jedan slobodan udarac na idealnoj poziciji, na 20 metara od gola, ali se ovaj put prekombinovalo sa pasovima uz previše driblinga, pa je Zdjelar čak dobio žuti karton zbog preoštre reakcije kada je izgubio loptu.

Rikardo ovaj put nije našao put do mreže Foto: MN Press

Partizan je potom prepustio loptu rivalu i Zemun je to mogao da kazni, pre svega kada je Stojković ispustio loptu pravo na nogu Mrkaiću. Napadač Zemuna se iznenadio i šutirao tik u prečku, mada mu je i Stojković već dobro uleteo u šut, sprečivši ga da bolje reaguje.

Malo kasnije je Stojković skinuo majstorski šut Savića u rašlje, a onda je usledila kazna za promašaje Zemunaca. Posle kornera u finišu, golman Milošević je loše procenio let lopte pri izletanju na peterac, ona je odložena pravo na nogu Zakariću.

Grobari opet prozivali Zvezdu Foto: MN Press

Reprezentativac BiH je pametno reagovao, odložio je loptu na levu nogu, pa je poslao u donji ugao.

KUP SRBIJE, osmina finala

Sreda

Budućnost Dobanovci - Radnički Niš 1:4

Spartak Subotica - Mačva 1:0

Zemun - Partizan 0:2

16.00 Vojvodina - Sinđelić

17.00 Borac - Napredak

17.00 Čukarički - Mladost

odloženo - Crvena zvezda - Bačka Topola

VIDEO: Utisci Bate Mirkovića posle utakmice sa Spartakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    24. oktobar 2018 | 15:13

    Neko danas igra ligu sampiona na Enfildu,a neko kup ničega u Gornjoj varoši😄😋😄

  • Krajina

    24. oktobar 2018 | 14:16

    Neko sa zemunom a neko sa liverpulom

  • NN

    24. oktobar 2018 | 16:28

    Pa mi pooooojmaaaa nemamoooo.. Tacno je da Zvezda ima jači B tim nego mi A tim.. Uprava napolje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA