Šta ne možeš, šta ne možeš? Ko si ti? Ko si, bre, ti? Lopino jedna: Trener Lučana grmeo na sudiju Širokog posle penala u 88. minutu (VIDEO)

Velika bura viđena je u finišu meča između Mladosti i Spartaka

  • 13

Tri penala svirao je sudija Zoran Široki u nedelju popodne u Lučanima - dva za Mladost i jedan za Spartak iz Subotice!

Sve tri su iskorištena i domaći tim je slavio rezultatom 2:1, ali se velika prašina digla zbog onog penala koji je Široki sudio u 88. minutu za goste.

Mladost je vodila sa 1:0, Spartak izjednačio sa bele tačke preko Denkovića, a trener Lučanaca Nenad ''Neško'' Milovanović je izgubio živce zbog odluke Širokog.

Usledila je žučna rasrava i crveni karton za Milovanovića:

- Šta ne možeš, šta ne možeš? Ko si ti? Ko si, bre, ti? Lopino jedna - urlao je trener Mladosti pre nego što je isključen.

Momenat penala i svađu Milovanovića sa sudijom možete videti na 3.53 u videu ispod:

Zanimljivo, Milovanović je odmah posle iskušenja rekao svom stručnom štabu ''hajde, hajde'', a dva minuta kasnije rezultat se promenio.

Pavlović je fauliran, a Pejović je i drugi put bio precizan sa bele tačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFCNesa

    29. oktobar 2018 | 08:05

    samo kod nas u fudbalu svaki drugi trener ima 120 kilograma sportski nema sta

  • GP

    29. oktobar 2018 | 08:21

    I evo vidite ko su sudije??? Pa ovo je neverovatno, prvi penal nisam video, ali ova dva zadnja dosuditi je cisti kriminal. Ovoga treba zatvoriti kao Obradovica. Zasto ne reaguje fudbalski savez i zasto Milovanovic nije ovako galamio kda je dosudjen jos smesniji penal za zvezdu Protiv njegovog tima? Ili mozda znamo svi zasto nije.

  • Iva

    29. oktobar 2018 | 07:21

    A mi krusevljani se nervirasmo juce u ubu u omladinskoj ligi gde su sudije bile iz tog mesta(?!), oslovljavai domace igrace po imenu, dosudio penal za domace, jedno 17-18 ofsajda podigao gostima, podelio 3-4 zuta kartona gostima i naravno crveni karton i pritom gurnuo gistujuceg igraca. Ovaj mladi sudija je ocigledan naslednik Obradovica. Interesuje me da li i Matic, koji finansira klub, podrzava ovakav nacin pobede ovog mladog kluba? Ovo je bila zvanicna utakmica na drzavnom nivou, a ne neka seljacka liga gde se sudi i radi sta se hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA