Neviđena ludnica u Kopa Libertadores: Niko nije video penal u 94. osim VAR-a, na pomolu istorijsko finale ljutih rivala (VIDEO)

Naravno, sudija je u pratnji policije napustio stadion

  • 1

Takvu dramu, takav izliv emocija, takav preokret i takva hrabrost sudije...to može samo Kopa Libertadores!

Upravo svi pomenuti ''sastojci'' su viđeni u revanš meču polufinala između Gremija i River Plejta. Meču posle kog je argentinski klub prošao u finale.

Pobedio je Gremio u prvom meču sa 1:0, imao isti rezultat sve do 82. minuta revanša, a onda im je VAR oduzeo finale. Doduše, nikakve sporne situacije nije bilo u tom 94. minutu s obzirom na to da je jedan igrač domaćeg tima stvarno igrao rukom.

Međutim, to niko na terenu nije video. Ni igrači Gremija (koji bi svakako ćutali), ni igrači River Plejta, niti glavni sudija meča Andres Kunja. VAR je potvrdio da je penal opravdan. A on se desio pri rezultatu 1:1, pošto je River preko Borea u pomenutom 82. minutu poravnao rezultat.

Vredi pomenuti i da je sudija Kunja je u pratnji policije napustio stadion, što dovoljno govori o drami.

River u finalu čeka Boku ili Palemiras. Ljuti rival je slavio kod kuće u prvom meču sa 2:0, a ukoliko se plasira u finale biće to prvi i istorijsko finale između Rivera i Boke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA