Zvezda poslala važnu poruku navijačima pred Liverpul, a tiče se falsifikovanih karata!

Crveno-beli upozoravaju svoje navijače

  • 8

Nekoliko dana pred meč sa Liverpulom u okviru 4. kola Lige šampiona (utorak 18.55, TV Arena Sport 1), Crvena zvezda je uputila važan apel navijačima.

Važan u smislu da se tiče karata za duel sa Redsima, odnosno potencijalnog problema sa falsifikatima.

- Klub naglašava da ne snosi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene na zvaničnim prodajnim mestima, jer će samo osobe sa validnim ulaznicama moći da priđu Marakani. Takođe, Crvena zvezda apeluje na sve navijače da nikako ne kupuju falsifikovane karte koje su se pojavile u opticaju, bilo da se radi o ulaznicama sa blagajne stadiona „Rajko Mitić“ ili onih putem onlajna - stoji u saopštenju i dalje se navodi:

- Svaka neispravnost će se proveravati i to na posebnim šalterima Marakane, a ako se utvrdi da postoji neispravnost i da je lice pokušalo da uđe sa neispravnom ulaznicom, biće predato policiji i dalje procesuirano. Kontrola pred utakmicu sa Liverpulom, koja je zakazana za 6. novembar od 18:55, biće vrlo rigorozna kroz više bezbednosnih prstena.

Podsetimo, Zvezda je u vrlo kratkom roku prodala pakete ulaznica za Ligu šampiona i prosto je nemoguće naći ''vredno parče papira''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ts

    1. novembar 2018 | 18:20

    Ma vazi.....isto kao i prsten protiv napolija....nigde nikog...

  • Eva

    1. novembar 2018 | 18:21

    Jeste jeste.kako da ne...policajac bas zna dal je moja karta fals ili nije...

  • Odan

    1. novembar 2018 | 18:32

    Zato iduce godine propusnica i clanstvo i 50% popusta za karte za ligu sampiona... Il se cesite dal su vam uvalili laznjak ili pravu kartu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA