≫ 

Milojević pred Proleter: Računanje bodova samo donosi štetu!

Trener crveno-belih oprezan pred nastavak takmičenja u Superligi i Ligi šampiona

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu gostuju Proleteru, u okviru 15. kola Superlige Srbije, posle kojeg crveno-beli nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona. 

Šampionu Srbije ovo će biti treći duel između dva susreta sa Liverpulom, pa je trener Vladan Milojević analizirao buduće protivnike.

- Sigurno da nas čeka teška utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme ima jako dobre rezultate i igra baš dobar fudbal, i kod kuće i u gostima. Sigurno da je Proleter hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub.

VIDEO: Vladan Milojević zadovoljan posle Mačve

-Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena koji nije baš najbolji - rekao je Milojević.

Milojević je naglasio da je fokus samo na Proleteru, iako crveno-bele tri dana kasnije očekuje susret Lige šampiona.

- Svesni smo da je veće interesovanje za duel sa Liverpulom, ali uvek ponavljam, prioritet nam je prvenstvo i zaista razmišljamo samo o Proleteru. Ima vremena do Liverpula, igrači i svi u klubu su maksimalno fokusirani na subotnji duel.

VIDEO: Pižon rekao šta Zvezda mora da promeni da bi protiv Liverpula igrala bolje nego u Parizu

Uprkos bodovnoj prednosti koju klub ima u odnosu na pratioce, Milojević ne dozvoljava svojim izabranicima da se opuste.

- Trudimo se da budemo najbolji i svaku utakmicu odigramo dobro. Prvenstvo je dugo zato nema opuštanja. Niko ništa nije osvojio u oktobru, novembru ili decembru. Dobro je što ima dosta kvalitetnih timova koji pretenduju na mesto u plej-ofu, pored Radničkog i Partizana tu su Mladost, Čukarički, Napredak... Prvenstvo je zanimljivo i ne razmišljamo o bodovnoj razlici. Računanje prednosti može samo da nam donese štetu, gledamo isključivo da se uvek prikažemo najbolje na terenu.

-Šampionska borba nije gotova, pregršt bodova je u opticaju, predstoji i podela pred plej-of... Gledanje tabele je na neki način zabranjena tema kod nas. Igrači dobro rade, fenomenalni su na treningu, ali im nedostaje minutaža. Što bi stariji treneri rekli jedan meč menja hiljadu treninga. Dosta igrača zaslužuje da igra i da imam pravo da na više promena tokom meča svima bih pružio šansu.

VIDEO: Milojević analizira duel sa Dinamom u Vranju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA