≫ 

Inijesta jednim potezom izbacio sedmoricu fudbalera i asistirao Podolskom za gol (VIDEO)

Španac i Nemac vode Kobe ka opstanku

  • 2

Veliki je majstor Andreas Inijesta, u to nema sumnje! Bio i ostao...

Nekadašnji vezista Barselone, koji trenutno igra za japanski Kobe, jednim potezom izbacio je čak sedmoricu fudbalera koji si bili ispred njega i spojio Lukasa Podolskog s golom.

Španac je samo bocnu loptu i igrači Nagoje su ostali bez rešenja u meču koji je bio direktan u borbi za opstanak - 2:1. Zanimljivo, oba gola za Kobe postigao je Podolski.

Pogledajte onaj koji je postigao na Inijestinu pomenutu asistenciju:

>>> Derbi 11. kola Serije A, na poslednjih sedam međusobnih duela i jedni i drugi su postizali golove. Igra GG sada se plaća kvotom 1,58. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Fjorentina – Roma.

>>> Zvezda je u 14 kola ispustila samo dva boda u večitom derbiju, ali i Proleter je u formi – pet pobeda u nizu. Istina, protiv timova iz donjeg doma. Šampion je favorizovan sa kvotom 1,30 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Proleter – Crvena zvezda.

>>> Santjago Solari je uspešno debitovao u Kupu, sada teži zadatak jer Valjadolid je u poslednjih pet kola ispustio samo dva boda. Bez obzira, Real je mnogo bolji, pa otud i kvota 1,23 na pobedu madridskog tima. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Real Madrid – Valjadolid.

>>> U strašnjoj su formi – golovi garantovani. Na poslednjih pet mečeva ova dva tima smo uostalom videli 27 pogodaka, u proseku više od pet po meču. Takva uplata sada bila bi umnožena kvotom 3,60. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Arsenal – Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    3. novembar 2018 | 11:18

    Svaka čast Mesiju, Suarezu i ostalima ali mislim da je bez Injeste i Čavija Barselona malo iznad prosečan tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA