≫ 

Šaćiri ne dolazi u Beograd: Klop ostavio Albanca u Liverpulu zbog straha od Delija!

Trener Crvenih sa Enfilda odlučio je da ne povede naturalizovanog Švajcarca na meč 4. kola protiv Zvezde

  • 32

Đerdan Šaćiri neće biti u timu Liverpula za meč protiv Zvezde, niti će doputovati u Beograd sa Crvenima! Jirgen Klop je odlučio da izostavi Abanca sa Kosova, koji nastupa za reprezentaciju Švajcarske iz straha za njegovu bezbednost u Srbiji.

Videvši da je čak i na Enfildu, gde nije bilo organizovanog dolaska navijača Zvezde, Šaćiri pri svakom kontaktu dobijao zvižduke i uvrede od strane navijača crveno-belih, koji su se domogli karte, Nemac je shvatio da bi bilo mnogo rizično da naturalizovani Švajcarac putuje u Beograd.

- Čuli smo i čitali spekulacije i razgovarali smo o tome kakav će rijem Šaćiri imati, iako nemamo ideju đšta bi se dogodilo, želimo da 100% budemo uspereni na fudbal i da ne moramo da razmišljamo ni o čemu drugom. Mi želimo da budemo poštovani i da izbegnemo bilo kakvo uznemiravanje. Dakle, Šaćiri nije uključen u ovo i prihvatio je i razumeo sve - rekao je Klop.

Jirgen Klop želi da bude fokusiran samo na fudbal; Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, u najavi meča Šaćiri je provokativno poručio da Zvezda nije neki tim, a navijači su nedavno "provalili" i da piše poruke nekim od bivših saigrača na srpskom jeziku, pa su ga dodatno vređali zbog toga.

Na Enfildu je imao i verbalni sukob sa Markom Gobeljićem na srpskom jeziku, a Klop je odlučio da je bolje da Albanac ne bude u timu i da tenzije budu spuštene.

Ovo je i spisak fudbalera koje Klop vodi u Beograd: Alison, Minjole, Fabinjo, Van Dajk, Vajnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Staridž, Moreno, Lalana, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Keleher, Aleksander-Arnold

Delegacija Crvenih sleće na aerodrom Nikola Tesla u ponedeljak u 15.25 čarter letom iz Liverpula.

Da li će konačno pobediti Jokanovićev i Mitrovićev Fulam? Oni večeras gostuju poslednjeplasiranom Hadersfildu, a kvota na pobedu Fulama je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hadersfild - Fulam.

VIDEO: Pitali smo Šaćirija śta očekuje u Beogradu, samo se okrenuo i prošao

VIDEO: Šaćiri se pravi lud. Tvrdi da se niko u Srbiji niko nije potresao zbog "orla"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jupiter

    5. novembar 2018 | 11:02

    Hvala Klopu! Vec sam video kaznu od 2 utakmice bez prisustva publike.

  • sova

    5. novembar 2018 | 11:14

    Antipatican od glave do pete..

  • Vrabac

    5. novembar 2018 | 11:14

    Ako je covek.. nek dodje na marakanu pa neka mase prsticima. Hrabar na drugom kraju sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA