≫ 

Milojević u 4 rečenice objasnio situaciju oko Šaćirija, pa poručio: Atmosfera na Enfildu je daleko od one koju gledate na Marakani!

Strateg crveno-belih nije želeo da dublje zalazi u tematiku vezanu oko nedolaska albanskog fudbalera u Beograd

  • 3

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije povodom meča protiv Liverpula!

Srpski šampion dočekuje Redse u okviru 4. kola Grupe C Lige šampiona, a meč na Marakani se igra od 18.55 minuta (Arena Sport 1).

- Ne znam kako da počnem konferenciju. Mislim da je ovo jedan veliki događaj za klub, grad Beograd, Srbiju takođe. Dolazi nam jedna od najboljih svetskih i evropskih ekipa. Mislim da će da bude pravi spektakl. Liverpul je favorit, u to nema sumnje. Otpočetka smo znali da smo u teškoj grupi. Ali spremili smo se i videćemo koliko će to biti dovoljno. O Liverpulu je suvišno trošiti reči. Koga pomenuti? Trenera Klopa, istoriju kluba, igrače, navijače...Najbolje je da ne kažem ništa, jer mislim da ću tako reći sve. Voleo bih da svi uživamo - rekao je Milojević na početku konferencije i dodao:

Koncentracija je jako bitna svih 90 minuta. I u odbrani i u napadu. Opet, pričamo o ekipi koja je selektirana za osvajanje LŠ. Čim imamo prazne hodove protivnik to može da kazni. Pogotovo što imaju taj individualni kvalitet. Videćemo koliko ćemo uspeti da držimo tu koncetraciju.

Navijači i atmosfera koju Delije prave bili su neizostavni deo ''razgovora'' između novinara i Milojevića.

Foto: crvenazvezdafk

- Znate da na ova dva prethodna meča nismo imali pomoć navijača. Svi znate da kako je protivniku teško igrati na Marakani. Nama lično je drugačije, jer ćemo dobiti dodatnu energiju sa tribina. Ne verujem da će nešto previše uticati na igrače Liverpula, ali nama će dati dodatno samopouzdanje. Bili smo na Enfildu i daleko je to od onoga što se vidi na Marakani. Mislim da će i oni uživati kada vide kako je ovde na našem stadionu.

Jedno od pitanja za Milojevića bilo je i da prokomentariše nedolazak Đerdana Šaćirija u Beograd, odnosno odluku Jirgena Klopa da Albanca ne povede zbog ''političke situacije''.

Nemam odgovor na pitanje. Zna se cela situacija, tako da ja ne bih imao šta da dodam. Da li je odluka Klopa zbog taktičkih ili nekih drugih stvari, to ne znam. Zato ne bih ni da komentarišem - jasan je bio Milojević.

Trener Zvezde je priznao da ima dilemu za startnih 11 protiv Redsa.

- Imam dilemu kao i svaki trener. Uvek sam pričao da će tih 11 izaći samo zato što smo ja i moj stručni štab tako izabrali zbog taktike. To ne znači da su oni najboljih 11 - rekao je Milojević.

VIDEO: Vladan Milojević izneo svoja očekivanja protiv Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    5. novembar 2018 | 13:35

    Miloje se vec predao pre utakmice.. kazi slobodno probacemo da pobedimo a ne dolazi nam najjaca ekipa sta vise reci... Taj defetizam ne vodi nigde. Bolja je bila i Barselona pa smo igrali 1-1 na Marakani. ajmo samo napred do pobede!!!

  • Bane

    5. novembar 2018 | 19:00

    Pa covek unapred zna ishod mi nemamo tim za nikog u grupi mi sluzimo za bodove i gol razliku sta ste vi ocekivali u ovoj grupi da cemo parirati velikanima sa ogromnim budzetom i najboljim igracima koji igraju u najacim ligama i koliko im se plati za mec toliko daju i snagu liverpul placa igrace za svaku utakmicu i plus bonusi a ovde fudbaeri ni plate ne mogu da dobiju znas poslovicu koliko para toliko i muzike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA