≫ 

Marin: Igrati tako protiv Liverpula - to je smrt! (VIDEO)

Vezista svestan da Redse niko ne sme toliko da napadne

  • 6

Pored trenera Vladana Milojevića, na konferenciji za medije Crvene zvezde za meč protiv Liverpula bio je i Marko Marin.

Iskusni vezista nije igrao na Enfildu zbog povrede, ali je spreman za ovaj duel u 4. kolu Lige šampiona (18.55, Arena Sport)

- Mislim da se svi radujemo utakmici. Liga šampiona je nešto specijalno. Pogotovo igrati ovde na Marakani. Znamo šta nas očekuje. Mnogo su jaka ekipa, ali nadam se da će biti drugačija utakmica ovde pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ih iznenadimo - rekao je Marin i dodao:

Znam kako se ja kao igrač osećam kad igram kod kuće. Kad se setim utakmice protiv Napolija, tu atmosferu nikad nisam doživeo. I Napoli je bio favorit, ali nije pobedio. Na stranu navijači, ali mi moramo fudbalski malo više da pokažemo nego na Enfildu.

Pitanje za Marina je bilo i ono vezano za nešto ofanzivniju Zvezdu na Marakani, odnosno da li crveo-beli mogu da napadaju Liverpul kao što su to činili na početku meča u Engleskoj.

Foto: Marko Jovanović

- Prvih 20 minuta smo dobro igrali, ali sve zavisi od situacije. Ekipu kao Liverpul napadati svih 90 minuta - to je smrt! Nijedna ekipa protiv Liverpula ne igra tako. Nismo toliko naivni. Mislim da ćemo imati neki miks. Šef će nam objasniti kako da se postavimoi videćemo na terenu šta će biti - rekao je Marin, a potom prokomentarisao da nema poseban potiv za dokazivanje:

- Dugo godina sam van Engleske, igram za Zvezdu...Samo želim da pomognem Zvezdi da dođe do cilja, ne i da pokažem da li sam ili ne za Premiejr ligu. Neću se tamo sigurno vraćati.

VIDEO: Milojević je govorio o Šaćiriju

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miso

    5. novembar 2018 | 13:01

    Dečko je skroz realan,zna kako to ide jer je jedini iz Zvezde koji je igrao na najvišem nivou

  • Coa

    5. novembar 2018 | 13:23

    Jak igrac itajmarin! On moze dabude prvotimac samo baba julinog tima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA