10 opklada na Zvezdu koje ćete naći samo ovde!

Pobeda crveno-belih ti daje kvotu 14.00, a to nije sve

  • 6

Crvena zvezda dočekuje Liverpul u okviru četvrtog kola Lige šampiona, a tim Vladana Milojevića je veliki autsajder. Ipak to znači da je kvota na crveno-bele veća i da svi koji veruju u ovaj tim imaju šansu za sjajan tiket!

Tradicionalno najbolju ponudu igara na mečeve Lige šampiona izneo je Meridian, a evo deset opklada koje ćeš naći smo kod njih!

1 - Najveće kvote na Zvezdu!

Pobeda crveno-belih ti daje kvotu 14.00, a to nije sve. Ako veruješ da tim Vladana Milojevića može da izdrži u ovom meču, a nisi siguran u trijumf - čekaju te dve opcije. 1X po kvoti 4.65 ili DNB1 po kvoti 6.50. Ako poslednju opkladu staviš na tiket - pobeda Zvezde ti donosi kvotu 6.50, a X znači da ti se novac vraća.

2 - Liverpul bez golova!

Ukoliko veruješ u odbranu Zvezde kvota na 0-2 je 2.70, a kvota da Liverpul neće dati gol je 12!

Foto: Tanjug/AP

3 - Zvezda šokira!

Ukoliko Zvezda uspe da šokira protivnika i postigne prvi gol dobićeš skoro pet puta više od svog uloga, a ukoliko postigne prvi gol u prvom poluvremenu ponuda je još bolja.

4 - Penali?

VIdeli smo dva prilično sumnjiva penala za Liverpul u prvom meču, a ukoliko  Crvena zvezda dobije priliku da šutira sa bele tačke - kvota je 9.00. S obzirom na to kako je izgledalo suđenje u Engleskoj - logično je što je kvota na Liverpul duplo manja.

Foto: Tanjug/AP

5 - A tu je i specijal!

Marin i Ebisilio u kombinaciiji za gol? Ben daje gol , a Marin asistira? Gol glavom na meču ili dva gola do 15. minuta? Sve je tu!

6 - Koliko veruješ u napad?

1+ gol Zvezde na meču će ti duplirati ulog, 2+ će ti šest puta povećati stanje na računu, a 3+ pogodaka za crveno-bele ti 24 puta povećava ulog.

Foto: Tanjug/AP

7 - Hoće li se neko crveneti?

Veruješ u crveni karton na meču? Tu je ponuda da će ga biti, ali i ponuda koji će ga tim dobiti! Tu je i klađenje na vreme dobijanja prvog crvenog kartona!

8 - Gol na pogrešnom mestu?

I to je u ponudi! Autogol domaćih ili gostiju, svejedno je, kvota je ista. Ipak mi glasamo da gosti sami sebi pošalju loptu iza mreže.

Foto: Tanjug/AP

9 -  Drugačiji prelazi

Prvi put na našem tržištu tu su kvote na ovakve prelaze! Dakle opklada je - daje prvi gol i kraj! Tako recimo 1-1 znači da će Zvezda dati prvi gol i pobediti, a 2-1 da će Liverpul postići gol a onda izgubiti.

10 - Duple sigurice!

Ili dobiješ ili dobiješ! Ovo je nešto po čemu je Meridian postao poznat, a preko 10 ponuda za duple sigurice su u ponudi i za ovaj meč. O čemu se radi?

Kladi se na dva tipa - a potrebno je da samo jedan prođe kako bi dobio na tiketu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA