≫ 

Klopov šou na Marakani: Nemac uz osmeh pričao o Šaćirijevom nedolasku i srpskim psovkama koje je naučio (VIDEO)

U svom stilu se obratio Nemac srpskoj javnosti

  • 16

Trener Liverpula Jirgen Klop održao je konferenciju za medije povodom meča protiv Crvene zvezde u okviru Lige šampiona.

Podsetimo, Redsi će u utorak od 18.55 minuta gostovati najtrofejnijem srpskom klubu u 4. kolu Grupe C.

- Došli smo ovde kao fudbalski tim, da igramo fudbal. I svi želimo da se fokusiramo na to. Zbog celokupne situacije odlučili smo da ne povedemo Šaćirija. Igraće dosta utakmica, ali ne sutra. I to je to. Igrači me slušaju i poštuju i nikad nisu komentarisali moje odluke. Uvek su se slagali. Moj i vaš posao je da gledamo sa sportske strane. Politika uvek ima uticaj za sve, ali mi samo igramo fudbal - rekao je Klop.

VIDEO - Doček fudbalera Liverpula na aerodromu „Nikola Tesla“

Osvrnuo se Klop zatim na samu utakmicu protiv Zvezde.

- Moramo da budemo dosta jaki i koncentrisani kao što je to bio slučaj na Enfildu. Ako ne budemo, Zvezda će imati svoju šansu. Kombinacija atmosfere i njihovog fudbala moglo bi da nam napravi problem. Spremni smo  za meč i siguran sam u svoje igrače. Znamo šta možemo i kako možemo - rekao je Nemac i dodao:

- Ne verujem da bi u meč protiv Zvezde trebalo ući kao da nam je jedina šansa. Imamo još dva meča posle toga. Jeste velika šansa za tri boda, ali nije ni poslednja. Ne bojimo se Marakane i znamo kako se igra u ovakvim situacijama. Volim sjajnu atmosferu i to što navijači strastveno podržavaju svoj tim.

Jedno od pitanja za Klopa bilo je i da li se čuo sa svojim nekadašnjim pomoćnikom Željkom Buvačem i da li je naučio neke reči na srpskom jeziku.

- Nisam razgovarao sa Buvačem, a što se tiče reči na srpskom znam samo neke psovke. A nije mesto za to sada - kroz osmeh je rekao Klop.

VIDEO - Marin poručio igračima Liverpula: Shvatićete šta znači igrati na Marakani

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA