≫ 

Neverovatna slučajnost: I Zvezda i Liverpul će na Marakani proslaviti jubilej!

Doduše, svako na svoj način...

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.55 minuta (Arena Sport) dočekuju ekipu Liverpula u okviru 4. kola Lige šampiona, u meču koji će zauvek ostati upisan u istoriji oba kluba!

Razlog - jubilej koji Zvezda i Liverpul proslavljaju narednom utakmicom na Marakani!

Naime, crveno-belima će to biti 300. utakmica pod okriljem UEFA i FIFA takmičenja, odnosno u okviru KEŠ/Lige šampiona, UEFA Kupa/ Lige Evrope, Kupa pobednika kupova, Superkupa Evrope i Interkontinentalong kupa.

Zvezda je u KEŠ/Ligi šampiona odigrala 123 meča i ovaj protiv Liverpula će biti 124. po redu.

Trening fudbalera Liverpula na Marakani Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

S druge strane, Liverpul će protiv Zvezde odigrati svoj 200. meč u KEŠ/Ligi šampiona.

Takmičenju koje su osvajali pet puta u istoriji, ali poslednji put još 2005. godine. Od tada su igrali dva finala i oba su izgubili. Jednom od MIlana (2:1) i prethodne sezone od Reala (3:1).

Meč će na ličnom planu i te kako biti bitan za Mohameda Salaha i Roberta Firmina. Njih dvojica su dali po 13 golova u Evropi za Redse i jure Jana Raša i njegovih 14 golova na drugom mestu večne liste. Podsetimo, Stiven Džerard je prvi sa 30 golova.

Navijači se nadaju da bi, kao protiv Napolija, u Beogradu mogli da izvuku barem bod ako već ne pobedu. Iks se plaća kvotom 6,50. Pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kladionice za meč Crvena zvezda - Liverpul.

Oduševili su Napolitanci u Parizu, nadaju se da bi na San Paolu mogli do sva tri boda. Obećava uzbudljiv meč. Kvota da ćemo videti barem tri gola iznosi 1,75. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Napoli – Pari Sen Žermen.

I bez Lionela Mesija uspela je Barselona da savlada Inter sa 2:0. Veruje Blaugrana da bi sa Mesijem mogla da ponovi uspeh i u Milanu. Dvojka je vredna kvote 2,15. Pogledajte i ostale kvote za meč Inter – Barselona.

Ponizila je Borusija Atletiko pobedom od 4:0 u Dortmundu, Madriđani žele osvetu i favoriti su sa kvotom 1,95 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atletiko – Borusija.

Andrea Trinkijeri debituje pred Partizanovom publikom. Kvota da će je pozdraviti pobedom iznosi 1,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Partizan – Trento.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA