≫ 

Argentinci radili radio prenos derbija Boka - River za srčane bolesnike: U studiju kardiolog, u pozadini opuštajuća muzika (VIDEO)

Prosto za nepoverovati da je u pitanju jedan od najvećih fudbalskih derbija

  • 1

Zbog velikog rivalstva i emocije koje nosoi fudbal, rizik od srčanog udara tokom meča između Boke Juniors i River Plejta uvek je viskok!

Zato i ne čudi odluka jedne radio stanice u Argentini da prenos prve finalne utakmice Kopa Libertadores između ova dva rivala radi za srčane bolesnike.

Ravna linija dvojice komentatora, odnosno glas bez preteranog uzbuđenja, kardiolog ka stručni konsultant i opuštajuća muzika u pozadini.

Poslušajte kako je sve to zvučalo:

>>> Partizan je napravio iznenađenje savladavši Zenit u Beogradu, a sada ga čeka gostovanje istom rivalu željnom osvete. Kvota na Ruse je 1,15, a na crno-bele čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Partizan.

>>> Duel za prvo mesto u Pioniru. I Zvezda i Monako imaju skor 4-2, i ko večeras pobedi, imaće ogromne šanse da nastavi takmičenje s prve pozicije. Kvota da će Zvezda slaviti s više od 6,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Monako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA