≫ 

Skandal u svlačionici Srbije! Vezista napao Krstajića zbog izmene protiv Litvanije, Kolarov mu poručio: Ko si ti, šta si osvojio?

Sportski žurnal javlja da je Mijat Gaćinović bio besan zato što ga je selektor promenio posle 45 minuta

  • 79
Gaćinović na meču protiv Litvanije Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije jednostavno ne može bez potresa!!! Nakon što se tokom dana pojavila informacija da će Mladen Krstajić najverovatnije uskoro postati bivši selektor Orlova, ''isplivala'' je i ona koja glasi da je na poluvremenu meča protiv Litvanije viđen sukob pomenutog Krstajića i Mijata Gaćinovića.

Naime, Sportski žurnal u svoj štampanom izdanju od petka tvrdi da je fudbaler Ajntrahta osuo drvlje i kamenje po selektoru, jer ga je ovaj zamenio već posle prvih 45 minuta.

Gaćinović je navodno bacio i kopačku, a bukvicu mu je očitao kapiten Aleksandar Kolarov koji nije igrao protiv Litvanaca.

- Ko si ti? Koji trofej si osvojio u kariejri da tebe ne bi smeo neko da zameni - prenosi Žurnal reči Kolarova.

Naslovna strana Žurnala za petak 23. novembar Foto: Reprint

Podsetimo, umesto Gaćinovića je na teren ušao Aleksandar Prijović koji je u nastavku dao gol i upisao asistenciju u ubedljivoj pobedi Srbije rezultatom 4:1. Pobedi koja je našem timu obezbedila prvo mesto u grupi, plasman u Ligu B i plasman na završni turnir.

Krstajić se nije oglašavao po ovom pitanju. Možda je i zbog ovoga bio nervozan i neraspoložen posle utakmice, ali zato se u međuvremenu za Žurnal oglasio direktor FSS Darko Kovačević.

- Nisam bio na licu mesta, ali sam čuo i sve što mogu da kažem svodi se na to da je njegovo ponašanje neprimereno. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali je interes reprezentacije iznad svih. Mlađi treba da se ugledaju na Matića i Kolarova i da im bude čast što igraju s njima - rekao je Kovačević.

VIDEO: Zagonetni Krstajić u emotivnom rastrojstvu posle Litvanije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo mali

    23. novembar 2018 | 00:29

    Osvojio je samo Kup Srbije, Kup Nemacke, Evropsko i Svetsko zlato! Napokon neko ko ne trpi nepravdu. Bolje pitajte Kolarova od kud njemu kapitenska traka?

  • realno

    23. novembar 2018 | 01:49

    Mali je svetski u20 i evropski u19 prvak sa zemljom Srbijom,doneo je i klubu kup posle 30 godina suše,pobedivši Bayern (on je postigao u finalu i gol sa Rebićem)...Koki šta si ti osvojio sa Srbijom??Hhmmm,sem Freestylera i slično...Dečko za razliku od tebe sa 22 godine ima 3 titule...Ti sa 34 godine sa Sitijem samo dve titule...Eee svašta sam čuo...

  • Bata-Toponica

    23. novembar 2018 | 00:31

    Za razliku od Kolarova mali je osvojio svetsko prvenstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA