≫ 

Operacija Roberta Prosinečkog trajala tri sata: Nije u pitanju samo slepo crevo, Žuti će nekoliko dana morati da leži na intezivnoj!

Aktuelni selektor Bosne i Hercegovine podvrgnut je tokom dana hirurškom zahvatu

  • 16
Robert Prosinečki Foto: MN Press

Robert Prosinečki je završio u bolnici nakon što mu je pozlilo u noći između četvrtka i petka, a prema poslednjim informacijama operacija u Sarajevu je završena!

Trajala je tri sata i još se ne zna kakvo je trenutno stanje nekladašnjeg fudbalera i trenera Crvene zvezde, a sada selektora Bosne i Hercegovine.

- Prosinečki je uspešno operisan, reč je o problemu sa divertikulom tankog creva, dobro je podno operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odeljenju intezive nege gde će ostati nekoliko dana. Porodica, prijatelji i fudbalski savez Bosne i Hercegovine zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Selektoru želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobede - stoji u saopštenju FS BiH.

Podsetimo, Robi je tokom dana zadržan u bolnici kako bi se ustanovilo šta je uzrok njegovog lošeg zdravstvenog stanja, a posle pregleda je ustanovljeno da ima problem sa slepim crevom i da mora hitno da bude operisan.

Slavica Pecikoza, portparolka Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine tada je objavila je da je operacija morala hitno da se izvede istog dana.

- Selektor se nije osećao najbolje od našeg povratka iz Španij. Mislio je da je premoren, ali juče se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitalizovan. U toku današnjeg dana biće podvrgnut operativnom zahvatu - rekla je portparolka Fudbalskog saveza BiH Slavica Pecikoza za agenciju Anadolija.

Prosinečki se u poslednje vreme ozbiljno ugojio; Foto: nfsbih.ba

Ovo nije prvi put da Prosinečki ima problema sa zdravljem. On je 2009. godine imao problem sa želučanom bakterijom, koja mu je uzrokovala problem sa centrom za ravnotežu.

Jednom mu je pozlilo i dok je bio trener Crvene zvezde, kada je morao da prekine trening i da ode kod doktora.

Podsetimo, Prosinečki već dugo ima problem sa kilažom, a to je pokazala i zabrinjavajuća fotografija, nekoliko dana pre nego što je završio u bolnici.

VIDEO: Husref Musemić o Prosinečkom i Zvezdinom čuvenom porazu u finalu Kupa

VIDEO: Refik Šabanadžović za Telegraf o Sarajevu i Zvezdi nekada i sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    23. novembar 2018 | 15:50

    Secam se dobro kad je Robi dosao kod nas.Blazevic mu je rekao da od njega nece nikad biti veliki igrac a njegov otac Djuro ga doveo Vasovicu u Zvezdu na radost nasu .Na kraju je bio jedini igrac pored Nemca Sustera koj je igrao za Real Barseloni i Atletiko.Robi Zvezdasi te vole👍❤️🇷🇸

  • Boki

    23. novembar 2018 | 14:47

    Izdrži Robi pozdravljaju te zvezdaši.

  • Dak

    23. novembar 2018 | 12:24

    Drzi se legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA