≫ 

Pet reprezentativaca Srbije podržalo Gaćinovića: Da li se pravi novi klan među Orlovima? (FOTO)

Veliki broj srpskih fudbalera podržalo je momka iz Trebinja posle emotivne poruke

  • 27
Mijat Gaćinović; Foto: MNPress, Instagram

Srpski fudbal ne može bez potresa! Novi je izazvao Mijat Gaćinović, koji se sukobio sa selektorom Mladenom Krstajićem u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Litvanije, nezadovoljan zbog izmene.

U odbranu Krstajića stao je kapiten Aleksandar Kolarov, koji ga je pitao "Ko si ti i šta si osvojio?". Gaćinović se i sam oglasio i potvrdio da je istina da je došlo do sukoba, i priznao je da je pogrešio, ali je demantovao da se bilo kome unosio u lice ili da je nekoga gađao.

On je rekao da je to uradio jer su mu zasmetale neke stvari, koje je dugo skupljao u sebi i poručio je da će uvek davati srce za Srbiju.

Njegovu poruku podržalo je nekoliko fudbalera, a najzvučnije ime je svakako Luka Jović, njegov saigrač iz reprezentacije, ali i iz Frankfurta.

Luka Jović, Mijat Gaćinović i Ante Rebić - ekipa iz Frankfurta; Foto: Instagram.com

Pošto i Jović nije dobijao priliku kod Krstajića, iako je pružao sjajne partije u Ajntrahtu, pa je poziv dobio tek za ovo poslednje okupljanje, kada je stekao epitet najboljeg strelca Bundeslige, može se naslutiti da je i on na strani Gaćinovića i da ne podržava selektora Krstajića.

Jović je u dve utakmice dobio priliku da igra svega 7 minuta.

On je uz nekoliko smajlija stavio Gaćinoviću do znanja da je uz njega.

Printskrin: Instagram

Pored Jovića, još nekoliko fudbalera pružilo je podršku Gaćinoviću, među njima je fudbaler Zvezde Srđan Babić, bivši igrač Zvezde Srđan Plašvić, bivši igrač Partizana Miloš Jojić, kao i reprezentativac Hrvatske i klupski saigrač Gaćinovića Ante Rebić.

Podršku su mu kroz lajk dali i reprezentativci Andrija Živković i Filip Kostić, Nemanja Miletić i Marko Grujić, kao i mnogi drugi fudbaleri i nekadašnji reprezentativci ili bivši igrači mlade repreznentacije: Saša Zdjelar, Uroš Đurđević, Mihailo Ristić, Nikola Stojiljković, Danilo Pantić, Marko Gobeljić, Darko Lazić, Vukašin Jovanović, Ognjen Ožegović, Stefan Mitrović.

VIDEO: Zagonetni Krstajić u emotivnom rastrojstvu posle Litvanije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA