Mijailović govorio za Italijane o gostovanju Zvezde u Napulju, meču protiv PSŽ-a i kog igrača Napolija bi doveo na Marakanu!

Prvi čovek crveno-belig bio gost na jednoj radio stanici

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju meč 5. kola Lige šampiona protiv Napolija, te otuda i ne čudi to što su italijanski mediji pozvali predsednika crveno-belih Svetozara Mijailovića da govori o pomenutoj utakmici.

Mijailović je bio gost emisije ''Un Calcio Alla Radio” emitovana na radio stanici ''Radio CRC Targato Italia''.

- Za nas je svaki meč Lige šampiona kao finale. Neće sve biti odlučeno u sredu, još ima prostora za igru. To je teška grupa u kojoj svi mogu da idu gore i padnu. Naš stručni štab ulaže sve napore da se ekipa dobro poripremi - rekao je Mijailović i dodao:

- Pre meča sa Napolijem imamo veoma važnu utakmicu protiv Radničkog u šampionatu. Hajde najpre da napravimo dobru uvertiru za duel u Napulju. Što se tiče te utakmice, vredi pomenuti da će pobednika odlučiti raspoloženje igrača oba tima. A koga bih iz Anćelotijevog tima doveo u Zvezdu? Postoji dosta igrača koji mi se sviđaju, Insinje najviše.

Govorio je Mijailović i o optužbama L'ekipa da su crveno-beli namestili meč zajedno sa PSŽ-om.

- Angažovali smo tim advokata, kako u Srbiji - tako i u Francuskoj, da se odbranimo od ovih optužbi. To su čiste laži - jasan je bio Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA