Čuka preokrenula u 89. minutu, meč protiv Rada obeležio i sukob fudbalera posle gola (VIDEO)

Brđani slavili rezultatom 2:1, ali je ostalo upitno da li je gol za 1:1 sporan ili ne

  • 5

Prekoret na Banovom brdu! Fudbaleri Čukaričkog pobedili su ekipu Rada u uvodnom meču 17. kola Super lige Srbije, iako su na poluvremenu gubili - 2:1 (0:1).

Strelac gola odluke u 89. minutu bio je rezervista Asmir Kajević, dok je gol Aleksandra Lutovca za 0:1 u 20. ''poništio'' Samjuel Ovusu u 76. minutu.

Čuka je bila bolji rival tokom svih 90 minuta, uz povremene nalete Građevinara. Međutim, ostaće sporno da li je gol Ovusua bio regularan zbog duela Mudrinskog i jednog defanzivca gostujućeg tima neposredno pre šuta ofanzivca iz Gane.

Igrači Rada su tražili prekršaj, a vrlo brzo je i došlo do sukoba između fudbalera dva tima.

Sve je počelo kada je golman Rada Marković pokušao da spreči Vidosavljevića da ''ukrade'' loptu iz mreže. Najpre ga je uhvatio za nogu, zatim ustao i krenuo za njim, a onda su na njega ''skočili'' Puškarić, Docić i Bogosavac.

Bilo je tu svega, gužva se vrlo brzo proširila, a u istu su uskočile i sudije kako bi smirile stvar.

Pogledajte i taj video:

Čukarički - Rad 2:1 (0:1)

Strelci: 0:1 - Lutovac u 20, 1:1 - Ovusu u 76, 2:1 - Kajević u 89. minutu.

Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 400. Sudija: Aleksandar Živković. Pomoćnici: Goran Stanojević i Milan Šutulović. Žuti kartoni: N. Stevanović, Puškarić, Bogosavac, Docić (Čukarički), Mladenović, M. Marković, Bainović, Kasalica (Rad).

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Puškarić, Šapić, Bogosavac, Docić, Đorđević (od 72. Vidosavljević), Ovusu, Birmančević (od 56. Kajević), Stojanović (od 87. Tedić), Mudrinski.

RAD: D. Marković, Mladenović (od 73. Ljubinković), Tričković, Lutovac, Petrović, Šipčić, Ignjatijević (od 46. Marinković), Bainović, Mihajlović (od 56. Kasalica), Perendija, M. Marković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pasa Pujkic

    23. novembar 2018 | 20:11

    Sad ovaj preokret iz 2u1 nije sumnjiv?

  • N N

    23. novembar 2018 | 21:04

    Nastavlja se cirkus u najgoroj ligi na planeti za koju ne vaze pravila Fife ni Uefe posto se isti ne oglasavaju.

  • Laky

    23. novembar 2018 | 21:08

    Cuka je morala da dobije da se znalo unapred da ih Partizan nebi prestigao na tabeli. Samo polako blize se i ti izbori a nas grobara hvala bogu ima mnogo od kojih 90% nije izlazilo na iste a ovoga puta ce nasa izlaznost biti 100% da sprecimo terorisanje naseg kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA