Napredak siguran, Spartak konačno pobedio i "pobegao" sa dna tabele

Zahuktava se 17. kolo domaćeg prvenstva

  • 0

Fudbaleri kruševačkog Napretka savladali su na svom terenu Mačvu sa 2:0 u okviru 17. kola Superlige Srbije, iako su tokom većeg dela susreta igrali sa igračem manje. 

Domaći fudbaleri su dobro ušli u meč i poveli golom Alivodića u 29. minutu. Međutim, samo 8 minuta kasnije Ostojić dobija crveni karton i napušta teren.

U drugom delu, trener Mačve Tešović pokušao je uvođenjem Sušnjara i Obrovca da preokrene rezultat, ali je umesto izjednačenja Napredak golom iz penala, koji je realizovao Vukanović stavio tačku na ovaj susret.

U drugom subotnjem meču Superlige Spartak iz Subotice je kao domaćin, posle 4 meča bez pobede, uspeo da ubeldjivo, sa 3:0, savlada Bačku.

Prvo je Ilić postigao autogol u 31. minutu, da bi Obradović i Milošević u drugom delu igre postavili konačan rezultat meča.

Ovom pobedom Subotičani su došli do važnih bodova uz pomoć kojih su, barem za sada, pobegli iz zone ispadanja. Sada za desetoplasiranom Bačkom zaostaju samo bod.

VIDEO: Mi nemamo igrače od 700 hiljada već samo one za badava, Kosanović posle remija sa Partizanom

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA