≫ 

Ako me Srbija ne želi, igraću za Kosovo! Bivši kapiten Orlića revoltiran zbog izostavljanja sa spiska reprezentativaca (VIDEO)

Arton Zekaj, koji nastupa za francuski Lil, ogorčen je što ga iznova i iznova nema na spisku reprezentativaca

  • 66

Doskorašnji kapiten kadetske i omladinske reprezentacije Srbije, Arton Zekaj (18), revoltiran je što ga nema na spiskovima reprezentacije Srbije, pa poručuje da će razmisliti da zaigra za reprezentaciju tzv. Kosova, ukoliko se takva praksa nastavi i ubuduće.

Zekaj je prošao Partizanovu omladinsku školu, a prošlog leta je prešao u Lil, gde je debitovao protiv Rena u Ligi 1, ali je odigrao svega jedan minut, dok je samo jednom proveo meč na klupi.

On je dospeo u žižu javnosti, kada se pre nekoliko meseci iz Fudbalskog saveza tzv. Kosova pričali da je dogovoreno da igra za njihovu reprezentaciju. On je to brzo demantovao, ali sada je ta priča ponovo aktuelna, jer fudbaler ne dobija poziv u omladinsku reprezentaciju, i indirektno je prozvao Iliju Stolicu, koji ga je svojevremeno pozvao, dok je bio selektor mlađih kategorija Srbije.

- Tačno je da sam bio kapiten, a zašto me nema... ne znam stvarno šta bih odgovorio. Bio sam na raspolaganju sekeltorima, ali poziva nije bilo. Ne znam šta se tu desilo. Pozvao me selektor Ilija Stolica i saopštio da želi da proba neke druge igrače za jedno reprezentativno okupljanje, ali da računa posle toga na mene. Međutim, ostao sam bez poziva i na narednim akcijama. Da li su u pitanju neke kombinacije selektora ili nekih drugih ljudi, to ne znam, ali ne mene se više nije računalo - rekao je Zekaj za Kurir.

Arton Zekaj sa brojem 4 na dresu, drugi sa desne strane; Printskrin: Youtube/Wis Agency

On ističe da će igrati za one koji ga više žele, iako ne krije da bi više voleo da zaigra za Srbiju.

- Imam poziv Kosova i tražili su da igram za njih. Igraću za one koji me više žele. Hteo bih da nastavim tamo gde sam stao u mlađim reprezentativnim kategorijama, ali ako me ne žele, tu ne mogu ništa da uradim.

- Ako bih mogao da biram, igrao bih za Srbiju, tu sam rođen, odrastao, prošao sve reprezentativne selekcije...

Ali ne otpisuje ni Kosovo...

- Tamo su rođeni moji roditelji. Pa, ako me država gde sam rođen, Srbija, ne bude htela, onda ću razmisliti o igranju za reprezentaciju koja me želi - zaključio je Zekaj.

Pogledajte neke od njegovih poteza, kao i kako pred svaku utakmicu reprezentacije peva himnu Bože pravde.

VIDEO: Neverovatan kiks golmana Dinama iz Vranja protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    26. novembar 2018 | 09:25

    partizanska skola...eh zato je ZVEZDA ZVEZDA!!!

  • Ms

    26. novembar 2018 | 09:25

    Vidi se da si igrao u partizanu,ne trebas nam igraj za njih dok vam ne ugasimo snove i drzavu!

  • Roki

    26. novembar 2018 | 09:22

    Putuj igumane takvi kao ti nisu ni potrebni i ovako ne pripadas Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA