≫ 

Niko Kovač održao oproštajni govor i žestoko ispljuvao igrače Bajerna u svlačionici: Želim ovo da uradim pre nego što odem!

Treneru Bavaraca ozbiljno se drma klupa, a uprava kluba uveliko pregovara sa Arsenom Vengerom

  • 7

Niko Kovač broji poslednje dane u Bajernu, a kap koja je prelila čašu bio je remi sa Fortunom iz Dizeldorfa na svom terenu, iako su do 77. minuta vodili sa 3:1.

Nemački šampion već zaostaje 9 bodova na tabeli Bundeslige za prvoplasiranim Dortmundom, a protiv hrvatskog trenera pobunile su se glavene zvezde minhenskog kluba.

Uprava kluba već neko vreme pregovara sa Arsenom Vengerom, koji je prvi favorit da nasledi Kovača.

Najtiražniji i najuticajniji list Nemačke - Bild, u svom tekstu otkriva da je Kovač održao sastanak sa igračima u klupskim prostorijama, ali da povod nije bilo pripremanje taktike za meč protiv Benfike u Ligi šampiona, koji je na programu u utorak od 21.00 na Alijanc areni.

Razlog je bila revoltiranost Kovača prema glavnim zvezdama Bajerna.

Često su se igrači Bajerna ove sezone pod Kovačem hvatali za glavu; Foto: Tanjug/AP

- Mene možda uskoro ovde neće biti, ali pre toga želim da uradim nešto - bila je misteriozna najava Kovača, kao uvod u sve ono što je u lice sasuo Robenu, Riberiju, Levandovskom...

On je svima rekao da za neuspehe Bajerna ove sezone nije kriv on, već igrači, i to najveće zvezde ekipe! Glasno im je prigovorio da u svlačionici vlada mišljenje da svi znaju bolje od njega i kritikovao je nemački mentalitet, koji se sveo na uljuljkanost, "dok on kao Hrvat mora žestoko da se bori i naporno da radi za sve".

Bild ističe da niko od igrača nije pokazao razumevanje za ovako teške optužbe Kovača na njihov račun.

VIDEO: Ovako se slavilo u Frankfurtu kada je Kovač uzeo kup Bajernu prošle sezone

Lion je priredio senzaciju kada je u 1. kolu pobedio Siti u Engleskoj, i sigurno će Građani imati strašan motiv za revanš. Kvota na dvojku uz bar tri gola (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Mančester Siti.

Eibar je išamarao Real za vikend sa 3:0, i Santijago Solari i njegova ekipa moraju da poprave utisak u Rimu protiv Rome. Kvota na dvojku je 2,15, na keca 3,35, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Roma - Real Madrid.

Junajted igra ključni meč za plasman u osminu finala jer ako večeras ne savlada Jang Bojs, u poslednjem kolu će morati da izbegne poraz na gostovanju Valensiji. Kvota na pobedu Đavola bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Jang Bojs.

Kvota da će večeras Levandovski (Bajern - Benfika), Ronaldo (Juventus - Valensija) i Aguero (Lion - Man. Siti) dati bar po gol je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

Jokić na Lebrona večeras! Denver čeka Los Anđeles Lejkerse, a kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svasta

    27. novembar 2018 | 13:12

    Hrvat optuzuje za rasizam... sad sam sve video

  • DDF

    27. novembar 2018 | 10:36

    Drugu sezonu,uzastopno,grupa igraca(miler,roben,levandovski..)"bojkutuju"trenera.

  • Petar Frankfurt

    27. novembar 2018 | 10:28

    Bolje ti je bilo da si ostao u Ajntraht. Ali kad neko traži veće izgubi i ono iz vreće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA