≫ 

Degenek i Joveljić ponosni posle poraza od Napolija: Dokazali smo da možemo da igramo sa najjačim ekipama sveta! (VIDEO)

Igrači crveno-belih smatraju da je ekipa odigrala najbolji meč u Ligi šampiona posle duela protiv Liverpula na Marakani

  • 11

Fudbaleri Crvene zvezde smatraju da su hrabro izašli da megdan Napoliju i da su pokazali da mogu da se nose i sa najjačim ekipama u Ligi šampiona.

Miloš Degenek je posle meča rekao da je prvi gol presekao ekipu i da je posle toga meč krenuo u smeru koji je pogodovao Napoliju.

- Mislim da smo igrali bolje u drugom poluvremenu. Kada smo počeli da gubimo sa 1:0, nismo to zaslužili, primili smo gol rano, utakmica je krenula u njihovom smeru. Mogli smo posle 1:0 da izjednačimo, nismo iskoristili veliku šansu, ali dali smo maksimum, uspeli smo da damo gol do kraja, mogli smo možda još jedan. Ali, borili smo se i mislim da smo odigrali najbolju utakmicu na gostovanjima u Ligi šampiona.

- Prvo imamo obaveze u prvenstvu, a potom ćemo pokušati da obradujemo naše navijače u poslednjem kolu Lige šampiona - zaključio je Degenek.

Debitant u Ligi šampiona, 19-godišnji Dejan Joveljić, bio je presrećan zbog debija u najjačem evropskom takmičenju i istakao je da je Zvezda pokazala da može da se suprotstavi najjačim ekipama sveta.

Dejan Joveljić u duelu sa Alanom; Foto: Tanjug/AP

- Teška utakmica, Napoli je sjajan tim, a mi smo pokazali zube i da možemo da igramo sa najjačim ekipama. Napoli je uz PSŽ i Liverpul favorit za osvajanje Lige šampiona. Presrećan sam što sam debitovao u Ligi šampiona. Hvala šefu, srećan sam što mi je dao šansu - rekao je Joveljić, koji se osvrnuo i na meč protiv PSŽ-a.

- Ne znam da li ću igrati. Na meni je da se trudim i da radim, i šansa će sigurno doći - zaključio je Joveljić.

Crvena zvezda će poslednji meč igrati 11. decembra od 21.00 na Marakani, a još ima teoretske šanse za plasman u Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    28. novembar 2018 | 23:39

    Hvala vam za pobedu protiv Liverpula Bod protiv Napolija ucinili ste nas srecnim

  • GP

    29. novembar 2018 | 13:20

    Zadovoljni??? Svasta! Pa Napoli da je nastavio da igra posle treceg gola dao bi vam laganice jos barem tri. Ljudi se odmarali, igrali taman onoliko koliko im je bilo potrebno da vas razvale. Ne znam cemu izjave takve, izjave vasih funkcionera, pisanje vasih novinara kao da niko drugi nije gledao utakmicu. Napoli je od vas svetlosnim godinama daleko, a PSZ ako dodje sa njjacim sastavom sedmica vam je zagarantovana. Nemojte, bre, da se lazemo vise!

  • Stameni

    28. novembar 2018 | 23:43

    Bravo momci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA