≫ 

Sa sigurnim primanjima, igrači ne bi morali da se klade! Ovo kaže čovek zadužen za regularnost fubala u Srbiji...

Dragiša Binić se oglasio povodom suspenzije golmana Dinamo Vranja zbog sumnji da se nije dovoljno zalagao

  • 3
Dragisa Binic, Bari 1991  Foto: Marko Todorović

Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić našao se pod sumnjom sopstvenog kluba da je nezalaganjem i čudnim reakcijama najviše uticao na to da njegov tim pretrpi debakl protiv Partizana (0:6).

Revoltirani su bili u Vranju, trener Radmilo Jovanović je u krajnje nespretno datoj izjavi pretio golmanu "završetkom karijere", Đurić je na kraju suspendovan, jer su se pojavile sumnje da njegove namere nisu bile časne tog popodneva u Humskoj.

FSS, za sada, ne reaguje, doduše, oglasio se čovek zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić, pojasnio procedure u slučaju da protiv golmana bude pokrenuta istraga.

- Onog momenta kada se Dinamo bude zvanično obratio Savezu, moći ćemo da reagujemo. Do tada, sve se svodi na priče iz medija - rekao je Binić za Sportski žurnal.

Nije tajna da se sve veći broj srpskih fudbalera kladi, pa i na sopstvene mečeve, što je poseban izazov za ljude koji se bave regularnošću takmičenja.

- To јe strašno. Kad bi fudbaleri imali sigurna primanja ne bi morali da idu u kladionice, a samim tim i da ulaze u probleme - kaže Binić.

Rešenje za ovaj problem je u finanisjkoj konsolidaciji klubova i čitavog srpskog fudbala, samim tim i igrača, kaže Binić.

- Klubovi moraјu da budu stabilni i finansiјski nezavisni, baš kao i igrači, sudiјska organizaciјa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    30. novembar 2018 | 10:21

    Samo nemoj ti Biniću o regularnosti !

  • Goran

    30. novembar 2018 | 09:40

    Jadni, za hleb zaradjuju u kladionicama. Dusa da te zaboli. A kada padnu na kladionici, idu sa plasticnom koficom od 3 kg od jupola na kazan, da imaju taj dan sta da jedu.

  • Pele

    30. novembar 2018 | 14:40

    Bez obzira na sve, profesionalnim igračima bi trebalo zabraniti klađenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA