≫ 

Skandalima u srpskom fudbalu nema kraja: Dinamo oterao igrača zbog nameštanja, dvojicu suspendovao - FSS na potezu!

Ne smiruju se strasti posle debakla Vranjanaca u Humskoj, ceh platili golman, ali i pojedini igrači za ranije grehove

  • 20

Kancer koji je nagrizao srpski fudbal duboko je metastazirao u taboru Dinama iz Vranja, koji je, posle sastanka uprave, suspendovao dvojicu igrača, a jednog oterao iz kluba. 

Razlog je umešanost u nameštanje utakmica ove sezone, među kojima su dueli sa Proleterom iz Novog Sada i Partizana.

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, Dinamo je završio saradnju sa štoperom Jovanom Zucovićem, dok se suspendovanom golmanu Urošu Đuriću pridružio napadač Lazar Đokić.

Zucović se našao na udaru čelnih ljudi kluba zbog sumnji da je namerno napravio penal na utakmici sa Proleterom iz Novog Sada u 14. kolu, taj meč završen je pobedom gostiju od 4:2.

Pogledajte, u prvim sekundama videa, situaciju zbog koje je je Zucović završio karijeru u klubu.

Od tada, Zucović je sklonjen i više nije odigrao ni minut za Vranjance. Ove sezone odigrao je pet mečeva u Superligi.

Taj duel, zbog neatraktivnosti rivala prošao je "ispod radara" većeg dela javnosti, za razliku od duela u Humskoj gde je Partizan pobedio Dinamo 6:0, uz nekoliko čudnih intervencija golmana Uroša Đurića, koje su izazvale sumnju.

Golman gostiju je prvi gol primio nakon centaršuta, lopta mu je prošla i kroz ruke i kroz noge, da bi u nastavku kapitulirao još pet puta.

Neposredno nakon utakmice, za nečasne radnje odmah ga je optužio trener Radmilo Jovanović uz opasku da će "mu završiti karijeru", barem što se tiče statusa u Dinamu.

Kako saznajemo, Đurić je u sredu bio na sastanku sa čelnim ljudima kluba, gde je, navodno, priznao da mu je nuđen novac da primi dva gola u prvom poluvremenu, što je on demantovao u izjavi za pojedine medije.

Sada, kada je i Dinamo zvanično suspendovao igrače, ostaje da se vidi da li će i nadležni u FSS reagovati i sprovesti punu istragu u cilju rasvetljavanja nedoličnih radnji među igračima Dinama.

Dinamo u 18. kolu šampionata Super lige u subotu 1. decembra u Surdulici dočekuje Radnički iz Niša, što će za Vranjance predstavljati veliko iskušenje imajući u vidu da su Nišlije drugoplasirani tim na tabeli i da gaje velike ambicije u ovogodišnjem prvenstvenom nadmetanju.

VIDEO: Pogledajte sumnjiv penal sa utakmice Proleter - Radnički niš koja je takođe na tapetu UEFA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    30. novembar 2018 | 14:05

    Jeli grobari, sta je sada...sada pricate da nece valjda partizan da namesta protiv dinama /i ja bih se zacudio ako je namestio/, ali zato lajete na sva usta kada Zvezda pobedjuje... Vi ste najnerealniji navijaci na svetu...

  • Bugarin

    30. novembar 2018 | 14:38

    Pa mora partizan da se napadne da bi lopovi ostali čisti da je partizan namešta sa ovom ekipom koja je luk i voda bio bi prvi na tabeli a ne 3 ili 4

  • GP

    30. novembar 2018 | 13:07

    Ha,ha,ha, sta se sve ne radi samo da se zaboravi utakmica Proleter - Radnicki Nis. Partizanu treba da namesta utakmicu sa Dinamom iz Vranja? Boze sta sve nece izmisliti samo da uniste Partizan, ali nece moci, ne ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA