≫ 

Vest koju su Delije s nestrpljenjem čekale: Terzić otkrio koliko iznosi dug Crvene zvezde!

Prvi operativac crveno-belih otkrio cifre koji i te kako mogu da raduju navijače najtrofejnijeg srpskog kluba

  • 63

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić boravio je sa ekpedicijom crveno-belih u severnoj Kosovoskoj Mitrovici gde su razgovarali sa studentima i predstavnicima sportskih klubova.

Tom prilikom Terzić je podsetio da se ekipa u četvrtak vratila iz Napulja, gde su igrali utakmicu Lige šampiona i predstavljali srpski sport i državu Srbiju i naveo da su u petak došli u Mitrovicu kako bi jasno poručili da će Crvena zvezda uvek biti na svetoj srpskoj zemlji.

Prema njegovim rečima, Zvezda je uvek bila simbol srpstva, simbol kroz koji je srpski narod prepoznavao svoj nacionalni identitet, te da je od svog nastanka promovisala uvek najviše ljudske vrednosti - mir, ljubav, toleranciju.

- Zvezda se uvek zalagala za mirno takmičenje, kao što se vi zalažete za mirno rešenje ovog nametnug sukoba, kao što se vi gandijevski borite za svoja osnovna životna i egzistencijalna prava - kazao je Terzić.

On je na Kosmetu govorio o trenutnom dugu Zvezde, a to je svakako vest koju su navijači dugo čekali. Pogotovo posle priliva određenog novca iz kase UEFA.

Terzić pred meč protiv Salcburga u avgustu Foto: Marko Jovanović

- Nismo se za ove četiri godine zadužili ni dinar, sada je drastično smanjeno i iznosi između 10 i 12 miliona. Sve dugove smo sami vraćali. Da bismo sve sveli na nulu potrebni su nam rezultati, energije, ljubav. To posedujemo i zato smo uspešni - jasan je bio Terzić.

Podsetimo, Zvezda je pre nekoliko godina bila dužna preko 50 miolina evra, ali je aktuelno rukovodstvo uspelo da ''sve vrati u normalu''. Prvenstveno zahvaljujući dobrim rezultatima u Evropi.

VIDEO: Terzić posle Napolija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    30. novembar 2018 | 20:41

    Bravo...za god-dve na nuli ali sto je najbitnije sad i ozbiljniji fudbaleri i talenti ce dolaziti u Zvezdu...SVAKA CAST

  • Napred zvezdasi

    30. novembar 2018 | 20:30

    Zvezdasi delije ajde u nedelju u 18 svi na stadion da podrzimo nase igrace. Sramno je da igraju pred praznim stadionom. A zasluzili su bar 20 hiljada ljudi... Nemojte da vas mrzi nedelja 18 casova

  • sinisa

    30. novembar 2018 | 19:41

    Bravo za Terzu madjiju.Ovo je veci uspeh nego u Bariju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA