UEFA sumnja da meč Partizan - Dinamo nije regularan, Binić poručuje: Poslali su zahtev, ovo mora da se ispita do kraja!

Čovek zadužen za regularnost takmičenja priznao da je iz UEFA stigao dopis

  • 43

Kao što se već pominjalo u petak ujutru i tokom celog dana, Evropska fudbalska unija (UEFA) poslala je dopis Fudbalskom savezu Srbije (FSS) zbog sumnje u regularnost utakmice Partizan - Dinamo Vranje (6:0) u Super ligi Srbije!

Nedugo po dobijanju pisma reagovala je i Etička komisija FSS i pokrenula istragu o meču u kome je golman Dinama Uroš Ðurić napravio veliku grešku kod prvog pogotka Partizana, a potom ga trener Radmilo Jovanović okrivio za poraz rečima da "će mu završiti karijeru" i uručio mu suspenziju.

To je u razgovoru za Alo potvrdio i Dragiša Binić, član IO FSS zadužen za regularnost takmičenja.

Dragiša Binić Foto: Marko Todorović

- Istina je! Etička komisija je dobila taj zahtev i sada je na njima da ispitaju ceo slučaj. Ovo se mora ispitati do kraja, baš kao i svaka utakmica za koju postoje osnove da je po bilo kojem osnovu sumnjiva. Rok ne postoji, sve je na pravnicima iz etičke komisije FSS i oni će u najkraćem mogućem roku ispitati ovaj slučaj - rekao je Binić.

Podsetimo, posredstvom podataka iz Sistema za rano upozorenje UEFA, preko kojeg se prate uplate u kladionicama, takođe su pod lupom i mečevi Proleter - Radnički Niš (1:2) i Zemun - Rad (1:0).

Pomenućemo i to da je Telegraf došao do saznanja da je pomenuti golman Đurić u sredu bio na sastanku sa čelnim ljudima kluba, gde je, navodno, priznao da mu je nuđen novac da primi dva gola u prvom poluvremenu, što je on demantovao u izjavi za pojedine medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    1. decembar 2018 | 10:13

    Standardna prica ko o cemu kurva o postenju.Pa zar zaista misle nabedjeni zvezdasi da ce prica o namestanju utakmice Partizana i Dinama da vas spase ovog lopovluka.Pomoci vam nema, toliko ste se upetljali da ce te se tesko izvuci.A da nepricam da ste jedini klub na svetu koji je izgubio namesteno prvenstvo,toliko ste bili losi.

  • dr. rusofil

    1. decembar 2018 | 10:33

    Pa gdje bina za regularnost,sportista koji nosi oruzije, covjek na kog je bio atentat , covjek iz obilica hahahaha e srbijo zemljo junaka e srbijo zemljo bitaka ..... svijet je u djoki a mi smo svjetlosnu godinu iza ovih u djoki

  • Petar

    1. decembar 2018 | 10:30

    Hahahaha ovo je smehota, pa ti Binicu nisi sposoban da prodajes voce na pijaci, ti ces da ispitujes.. Bolje se pozabavi sa zvezdanom tvojom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA